söndag 27 oktober 2019

Överraskningsgänget

Vi vaknade igår rätt tidigt men skönt att bara ligga länge i sängen utan några måsten. Låg och skrev blogg och plötsligt fick jag ett samtal. Det var Angelica som ringde och sa att dom inte hade något speciellt att dom kanske kommer utåkande. Dom skulle lite fundera och så skulle hon höra av sig sen.

Vi hörde inget så jag tänkte att dom hittat på något annat så vi for ut och åka och se oss lite runt här i Himos och Jämsä. Här börjar det vara full förberedning för vintern...dom har lovat kallare här nu till nästa vecka.

 Dom har redan börjat plocka fram snökanonerna , en del av dom nya backarna börjar vara färdiga , pulkbacken med den nya liften (tunneln ) börjar vara klar och en hel massa Caravanaren har börjat rigga upp inför vintersäsongen. Förstorade parkeringsplatser är byggda, fin rondell är på gång vid Västra Himos backarna , massor med stugbyggen på gång....men tyvärr ännu ingen nyhet om något Spa.




I Jämsä börjar man se att julen är på kommande...affärerna svämmar över av julpynt och förberdelser för julen
 är på gång som alla andra ställen  runtom i världen.




Då vi kom tillbaka hade vi fått överrasknings främmande...Angelica ,Robin och deras hund Winston hade kommit hit. Angelica sa att hon inte ringde därför för dom ville överraska. Michelle var hemma då dom kom ( hon ville inte komma ut och åka med oss) så hon blev verkligen och fundera vem som hade knackat på dörren.

Så vi hade tacokväll  och Marchmellows (igen) och senare efter badtun blev det ännu korvgrillning.

Jag som i vanliga fall tycker om att duka upp fint så tog en lite enklare version idag.

Senare for Mikko och jag ut åkande en sväng och så vad som var på gång uppe vid Himos arenan....där var det full fart. Men vi var så trötta så vi orkade inte betala in oss för att gå och lyssna på Neon2 och Laura Voutilainen. Men vi skall nog fara dit någottag om där råkar vara nån bra artist.

Vi skrattade och sa att det här nog lite som Finlands mini Las Vegas...ni vet "in the middle of know where" ....mitt i skogen mellan Tammerfors och Jyväskylä har det vuxit upp en sådan plats som bjuder på en massa evenemang.



Welcome to Viva Las Himos.




Det blev ett lite annorlunda veckoslut...till att vi skulle vara bara vi 4 som blev vi sen ännu plus 3. Men ingen fara med överrasknings gäster för rum finns det och hit är man alltid välkommen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar