lördag 19 oktober 2019

Inbjudning och lördagsmys

 När jag är på jobb så känns ju oftast alla dagar lika , jag vet inte ibland är det tisdag eller onsdag. Men idag har jag faktiskt så där härlig lördags känsla.



Kände för att städa hytten ( ingen storstädning ) ...böt lakan i sängen så jag får krypa ner i krispiga , ren lakan ikväll efter duschen . Känner lite för att se på någon film ikväll i hytten så nu är det att hoppas att det skulle komma någon bra film efter jag slutat jobba . Jobbar ju extra i info så jag slutar först efter 23 och ofta har ju alla filmer redan börjat då. Synd att vi inte har så här att man skulle kunna banda sådana program man vill se.




Pyntade lite hytten med blommor som vi fick ta och det ger en så mysig stämning här i hytten och så har jag en liten batteri slinga på min konstgjorda gröna växt.





Visst kan man få mysigt i en liten hytt också.



Till middag hade vi fajita och så tog jag ett glas Pepsi och det höjde ännu mera på lördags stämningen. Känner mig på  bå bra humör fast denna vecka har varit full av utmaningar då vi haft och riva full bädd kapacitet. Det är nog så att man inte hinner mycket annat än att fara fram som en stormvind.

Sen fick jag en trevlig inbjudan som gör att allt känns så roligt och det är också därför jag jobbar extra för jag behöver i slutet av november ett par extra dagar ledigt.

 

Det är nämligen så att Himos center firar 30 års jubileum  och dom har bjudit in alla stugägaren som via dom har sina stugor uthyrda och jag hör till en av dom ( roligt).
Så nu är då jag ( tar Mikko med om det passar för honom ) bjudna dit  på mat och sen några timmars seminarium där dom kommer att gå igenom sin nya hemsida och så skall domberätta lite om då dom  börjar satsa  också på utländska turister  så det kan vara intressant och lyssna till . Plus att man har ju alltid en del frågor som man vill ställa vid sådana tillfällen. Det skall bli roligt och intressant.

Alla har väl hört ordspråket......"Var flitig som en myra så får du ingen fyra". ...men i modern tid går det så här   "Var flitig som en myra så får du många arbets scheman 
( fniss )



Det har varit en del ändringar i mitt schema,

En trevlig lördag kväll åt er alla ....flaggan i topp och må så gott.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar