söndag 20 oktober 2019

Jag och baseball fansen

 Idag skall jag hoppa tillbaka till min Usa resa ....skall berätta om en sak som jag INTE varit med om förut fast jag varit otaliga gånger till Californien...nämligen se Baseball live på Angel Stadium.





Hos Jill och Scott där jag ibland brukar bo då jag är i Usa så är nämligen Scott en stor fan av Baseball. Han hade några biljetter extra så han frågade om jag ville följa med...klart jag ville. Så det var Scott , hans bror Bill och jag som åkte upp till Anaheim och såg ett game.






Vi har kört förbi Angel Stadium många gånger för den ligger helt brevid Honda Center där vi brukar vara och se på ishockey.




Själv kan jag inte så mycket om baseball annat än då man spelade boboll i skolan. Men Scott och Bill är stora fans så dom visste ju allt.

Men fast man inte kan så mycket om själva spelet så är det ju en upplevelse att få vara med och se något sådant live. Själva stämningen är ju super på dessa evenemang.




Denna utomhus arena rymmer 45 050 människor så det är en hel del kan man säga. Michigan Stadium har en kapacitet på 107 601 från år 2015 och är en av dom största är Dallas Cowboys Stadium ...den går att ha som inomhus arena eller ta bort taket så är det en utomhus arena och den rymmer 110 000 människor. Så då är Angels Staduim jämfört med dessa rätt så "liten" .






Jag var och gick runt hela arenan och där fanns en massa affärer, matställen osv och så köpte jag åt Michelle och Jaromir varsin Angels keps.Själv hade jag turen att få en äkta baseball som dom hade använt på dagen då dom tränade. Jag som älskar att prata med alla så blev en stund och diskutera med en ordningsvakt och så berättade jag för henne att jag är från Finland och första gången och ser ett game.
Plötsligt sa hon ....I will give you a present....och så fick jag bollen .









Den höll på ganska länge denna match men vi åkte iväg efter lite på 3 timmar så vi skulle slippa den värsta rusningen då alla skall därifrån ...men ändå tar ju dessa bilar aldrig slut...bilar bilar så långt ögat når.




Det var verkligen en rolig kväll och något nytt som jag fick vara med om och lägga i mitt minnes arkiv. Igår då jag pratade med Mikko så hade han kollat att Panthers inte kommer att ha hemma match just då som vi är i Florida men han kom med ett förslag att vi kanske kan gå och se på en korgbolls match istället....inte alls någon tokig ide. Sen  vill vi någon gång och se på en äkta amerikansk fotbolls match.
























 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar