måndag 22 december 2014

Fritid på Grace...del 2 !!



Ja var tror ni att ni hittar mig idag då på min lediga tid....nå jo i Franks och äter.Nu undrar ni nog säkert gör hon nu tamme fan inget annat där ombord än bara äter...måste riktigt själv börja fundera att hur är det egentligen.
Nej ni skall inte vara oroliga...jag arbetar så mycket jag bara hinner och får....och lön för mödan blir lite nu och då att sätta sig ner,njuta av super go mat och tänka ...det här är jag värd!!!
Idag hade jag ju all orsak att besöka min favvo restaurang Franks....för familyn är med på kryssning och då är det så roligt att sätta sig ner äta gott och vara tillsammans...men man tycker ju det skulle räcka med det.....men siddu nej....i morron har jag bokat bord i Buffe Aurora...och då blir det julmat för hela slanten med super fin utsikt på deck nr 10 efter att mitt arbetspass tar slut.
Ja hör ni ...många pratar om sina par tre kilon som kommer efter julhelgen...själv får man nog nästan börja prata om tvåtal typ 10 kilo till så som man äter...men man får väl säga ...man är frisk så länge maten smakar!
Vill tacka S uppe i Franks för super BRA service..tummen upp!!!
Idag blev det förrätt  kantarellsoppa(rentartar)..huvudrätt pizza med cesarsallad och kyckling (slurps) och efterrätten stod jag över.Nu ligger en mätt och belåten Lissu här och ser på klockan att det är dags och släcka lampan.Go natt till er alla.....i väntan på julafton!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar