onsdag 21 januari 2015

Äntligen ägare till en stav...

Vilken stav har jag köpt??????
Noup..ingen sådan

Noup inga  sådana

Noup ingen sådan heller ..

Men här har vi min darrande STAV !!!!




Mango,ananas och banan smoothie ala Lissu

Blandade frukter,banan och ananas smoothie ala Lissu
.... som darrar och har ljud.Men det är absolut ingen massagestav,ingen skidstav,ingen gångstav.....utan en MIXER stav...yess!!nu fan skall det börja fixas smoothies på löpande band.Har nog haft en mixerstav för länge sen men den gav upp och slutade fungera...sen efter det har jag inte ens tänkt på och skaffa en ny.
Men dan före jag kom hem från jobbet kom min arbetskompis och frågade om jag ville smaka hans egenmixade smoothie...why not....fick ett stort glas smoothie och den satt mitt i prick.Alltså helt otroligt super gott,varför har jag inte tänkt på det förut och prova frukt och gröna smoothin.Men bättre sent än aldrig....nu skall det surras med mixern.Köpte den billigaste från Gigantti 12e och där är en jäkla effekt i apparaten,frågan är ju sen hur länge den håller....men där är två års garanti så nu gasar jag på.Visst finns det ju alla möjliga fina smoothie blender...men den här är ju så enkel och lätt att ta med sig.Skall absolut ta den med till jobbet nästa vecka och mixa,mixa ,mixa.Ni får gärna ge tips på goa smoothien.
Sen var jag en sväng till IKEA och strövade runt....skönt att ha ledigt och bara få göra en massa roliga saker... gå runt och titta på deras fina tips och ideer...och det blev ingen dyr resa heller ....kom hem med bara just det som jag skulle ha (ljus) och inget mera.Duktiga jag...så nu blev det övers lite "mat" åt resespargrisen igen då jag kunde hålla mig ifrån alla impuls köp.
Men lovar att det kliar i inrednings fingrarna... nu till våren skall vi fixa lite nytt och fräscht med  lite nya möbler i kidzens rum ...kommer bli roligt och planera och förverkliga planen.
J har en brandbils våningsäng ..som snar blir till salu om nån är intresserad (finns i Åbo) och M har en kombinerad säng+skrivbord+ skåp under sängen som också blir till salu men har ingen foto på den sängen förtillfället.
Nu skall jag själv krypa ner i min sköna säng som inte blir till salu!Kram och go natt !!
En sådan säng blir snart till salu om ni vet nån som är intresserad så är det bara att börja bjuda(bilden googlad)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar