måndag 26 januari 2015

Måndag..känner mig redo!!

Har precis haft en sådan lugn och härlig måndag som jag ville ha....som jag skrev igår en Skalmansmåndag då jag inte gjort igenting.Sovit  och laddat min akku så nu orkar jag jobba för fullt i en veckas tid.
Ni undrar säkert om jag inte gör något annat än sover....ibland kommer det perioder då jag bara nollar allt,njuter av att vara slö och göra så lite som möjligt.Man skall inte ha dåligt samvete av att inte göra något...nej man skall också kunna njuta av att vara lat...kroppen tycker om också att få vila ibland.
Sen ibland går jag helt på övervarv så jag själv ibland funderar hur ork jag med denna takt.Men som sagt märker nog att ju äldre kidzena blir desto bekvämare blir man nog själv....men so what....nångång skall man väl  börja njuta av livet och inte snurra i det förbannade ekkorhjulet ända tills de snurrar dig ner i gropen.
Nu kan jag med gott samvete ha en hel dag soffdag...mysa under pläden,läsa,se på tv,höra på musik och bara njuta.....då kidzen var små och jag jobbade med min firma så visste jag inte ens att vi hade ett möblemang som hette soffa....hann ju aldrig njuta av den möbeln då....men nu sliter jag ut den desto mera.
Snart bär det iväg på böljan den blå...har inte ens hunnit kolla artisterna ombord denna vecka...kanske det blir en vecka jobb kombinerat med musik igen.
Ni läsare skall ha det bra och kom ihåg njut och var lat ibland..kroppen gillar det!!

Lata stunder på soffan...me like <3




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar