torsdag 1 januari 2015

Bok nr 2014 ställs på hyllan!

Sakta men säkert kommer det nya året smygande.Boken 2014 skall läggas i hyllan med många roliga minnen och den nya boken2015 skall öppnas och hoppas den fylls med lika många härliga minnen..om inte flera än 2014.Man måste ta väl hand om sina böcker och inte glömma att dom är värdefulla.Jag hoppas många mina böcker har lyckliga slut.
Om jag lite blickar tillbaka så har nog mitt år varit ett super duper trouper år....massor med härliga minnen.Ett år innehåller ju rätt så många dagar så visst finns det väl dagar som inte alltid varit så roliga ....men tur så minns man ju det roliga!
I år har jag igen haft möjlighet och göra 3 härliga resor ...en till Californien(träffade Teemu Selänne och var och åt på hans restaurang ) och Eurovisionsresa till Danmark och sen har jag fått förverkliga en av mina drömresor.. lyxkryssning i Medelhavet som bara var så wau som den kunde bli.
Eftersom jag har varannan vecka ledig så har jag sommartid kunnat vara mycket ute i sommarstugan och leva livets härliga dagar ...slappa och njuta i solstolen.
Har fått massor med nya vänner och bekantskaper under året som gott och har många kompisar från förr som kontakten hållit i sig.Därför är det roligt att skriva blogg så hinner jag lite på det viset ha kontakt med alla...
Ja hör ni alla läsaren....listan skulle bli oändlig om jag skulle börja räkna upp allt som jag varit med om 2014....så nu  skall jag istället blicka in mot det nya året och gasa på lika mycket som detta år.....
2015 kommer ju börja med min underbara California resa i februari som jag verkligen ser framemot.Känner på mig det kommer bli ett super år.Skall försöka göra så mycket roligt nästa år ,blickar redan framåt med den där speciella äventyrsblicken.....och äventyr kommer det verkligen och bli ...bara och hänga med här på bloggen och se vad jag hittar på !!!

                    ***Gott nytt år 2015***
                    ***Hyvää uutta vuotta 2015***
                    *** Happy new year 2015**



Livet är Super duper trouper :)

2014 var mäktigt..2015 blir ännu mäktigare!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar