tisdag 24 februari 2015

38:e våningen på Hilton..

....jo där bor vi i en av deras många sviter !!! Jag visste nog i oktober att jag bokade en svit för 5 pers på 100 kvadrat...men men jag sitter nog ännu och gnuggar ögonen.Visste ju inte att vi fick bo uppe på 38:e vånigen(här finns 39:e våningar) med utsikt över Las Vegas!!!Det är ju som en lägenhet,...vi har två sovrum,två badrum(inklusive en bubbelbadkar)+ 2wc, vardagsrum och kök,3 tv:n och 3 stora fönster ut över Las Vegas och som sagt all denna lyx för endast 390 euro 3 nätter 5 pers.Så ni som är intresserade av att besöka Vegas så rekomenderar jag att surffa runt på nätet och kolla upp olika datum mitt i veckan och inte säsongstid....då kan ni göra ena otroliga kap ...som jag råkade göra!! Älskar och vara familjens reseledare och göra fynd!!

 
Ja som sagt det går inte i ord och beskriva detta ...man måste uppleva detta.Igen har jag bevisat att med jobb,svett,tårar och mera jobb så får man lön för mödan.Njuter till 100%.Lena .H om du läser detta inlägg så tror jag du ser att jag njuter,njuter,njuter för heeela pengen!

 
Familyn har somnat och jag satt i bubbelpoolen och drack lite vin och igen en gång gnuggat mig i ögonen...tur att mina kontaktlinser inte fallit ur ögonen som jag gnuggat hela kvällen...alltså har varit med om mycket ..men det här är nog något så mäktigt ...säger bara wau!!Avslutar kvällen att i all tystnad då alla sover sitta i fåtöljen och blicka ut över Las Vegas by night...tror jag sitter vaken hela natten!!Hör ni jag måste gnugga mig ännu en gång i ögonen och till på det nypa mig i armen...kan ju ännu inte tro det är sant.

 
Nya tag i morron...här finns ju massor att göra förutom Casinon.Skulle ha velat gå och se Celin Dion men tror hon hade sina konserer inställda. Sen finns ju Chris Angel här med sin show....ja här finns ju att välja och vraka bland massor med shower...men det begränsar lite då man har barn med sig än om man reser på tumis.Men nu är detta en familje resa och vi njuter av det som vi kan göra tillsammans denna gång...nästa gång kanske vi kommer på tumis och då ser vi hur programmet ser ut sen.
Ja hörni alla mina läsaren....i morron då jag lägger några dollar  i spelmaskinerna och  hoppas det skulle rassla till ordentligt..... då bjuder jag  nästa gång alla som vill med på en resa till Vegas.

                                        Kram till er alla  från mig  och staden som aldrig sover!!

Vårt sovrum....
 


..men eget bubbelbadkar i sovrummet <3
 

 

Ankkus sovrum.
 

Vi tittar ner från 38:e våningen
 

Vårt "hem"!!
 

Vi bor jätte högt upp.
 

Massor med knappar i hissen.
 
 
 
 

Så här nära Stratosphere bor vi
 

Där näst högst  uppe bor vi!!
 

Tower 1 and 2
 

 

 
 

Vy från vardagsrummet.
 

 
 
 

Ingången
 

  
 
 


 
 

 

Höga byggnader
  


 
 

Huvudingången.
 
 
 

Inte alla dagar man har sådan vy från vardagsrummet...sitter ännu och gnuggar mig i ögonen .Tror knappast det är sant
 

Vy från vardagsrummet...38:e vån...me like!!
 






1 kommentar: