söndag 1 februari 2015

Tänk om jag också kunde gå...

Vill ha <3
Vill ha riktiga prinsess skor <3
Vill ha <3
.....med klackskor!!Så länge klacken är under 5cm går det väl någorlunda  hyfsat ,men om man börjar gå över den längden så kan det nog bli lite vingligt och ser mest ut som jag går som en anka!Men fan den som ger sig....man blir aldrig full lärd,så vänta bara innan jag blir vuxen så skall jag kunna gå snyggt med ett par super läckra klackskor.Oj vad det finns fina skor....men smakar det så kostar det...en del skor kostar nog bara av namnet,som tex Christian Louboutins svarta klassiska pumps kan du köpa för typ 1350e.
Googlade lite runt och tittade på en massa kända designers skapelser och jag bara säger...huhu vad är det egentligen som kostar.Hittade en klänning av Dolce&Gabbana och priset var 11250e ...ja ni läste rätt....sen tar vi ännu en väska av Christian Louboutin prislappen 2195 e...och sen skall det ännu till hela denna outfit vara  diamant smycken..priset kan hastigt sluta på ca 20 000e!
Tror bestämt den dagen jag lär mig gå med lite högre klackskor och skall ha en aftonklänning så traskar jag snällt till loppis och köper min outfit därifrån.Blir billigt och bra och pengar över för resor!!
Men tänk att det faktiskt finns folk som har råd att lägga ut sådana otroliga summor på kläder...och köper lite titt som tätt nytt i garderoben.
Nu då vi åker till LA så skall jag faktiskt ta min äldsta flicka med och visa alla lyxbutiker på  Rodeo Dr i Beverly Hills.Har själv varit flera gånger där och kollat på alla lyxbutiker och lovar att man gärna skulle villa vara lottomiljonär då man går runt där.
Ibland är det roligt att drömma sig in i lyxvärlden för att sen plötsligt då bubblan spricker komma till min egna vardag som består av loppis,röda rea lappar,klackskor som sälj på rea m.m
Nu skall jag sova gott och drömma lyx....för tillsvidare kostar det ingenting att drömma!!Go natt.
Dolce&Gabbana prislapp 11250e
Prislapp ca 1300e
Christian Louboutin väska prislapp 2195e

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar