tisdag 3 februari 2015

Tackar mig själv !!!

Arbetsveckan var över igen för denna gång och för att ha klarat veckan galant och själv tycker att jag gjort ett bra jobb....så då tamme fan vill jag tacka  mig själv.
Tack Lissu ...you made it!!!!
Hur tror ni jag belönar mig själv....jo med go´ mat på Grace förståss!!
Igår besökte jag för första gången vår ala carte restaurang Oscar....jag säger bara nammmmm med många m.Vill man ha det där lilla extra med super go mat och bords service så säger jag bara ...alla till Oscar ala carte och äta.Tack till vår egen  servitör K och dom andra servitörerna/servitriserna som kollade med jämna mellanrum att allt var ok!!Tack också till trevligt sällskap,mina arbetskompisar A och M.Tror bestämt att det blir ett besök till  i Oscar  ala carte nästa arbetspass för att fira att semestern börjar!
Tänk att mat kan vara en så otrolig njutning....annat var det förr då man dagen efter ville ha en hot dog men hade bara pengar till hot...vilket betyder att man inte hade råd med korven ...utan det blev bröd ,sallad och dressing....och visst fan smaka det super bra då  utan korven....men nuförtiden blir det hot dog med korv,torkad lök,gurksallad,majonäs och ketchup!!
Som jag nämnt tidigare så skall vi en kväll njuta av super go mat då vi är i Californien på Selanne steak tavern (Teemu Selännes restaurang) ...vill att  det skall bli en tradition då vi  är där att äta på hans restaurang.
Men som sagt finns det  många som  inte kan unna sig av allt gott som olika matrestauranger har att bjuda på ....men med liten egen fantasi och att dekorera tallriken fint och duka fint hemma så blir det redan lite så där restaurang fiilis.
Vi brukar ofta ha på lördag då jag e ledig lite så där home restaurant ala Lissu...tycker om att fixa,dona och laga de mysigt.
Nu känner jag mig sååå ledig....en hel vecka av inga större måsten!!Men om jag skall va ärlig så vill jag snabbt på jobb igen som betyder 4 dagars jobb och SEN...ja va tror ni....semester så klart!!!

En liten aptit retare ;)

Kantarell toast

Oxfile´

Pannacotta
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar