måndag 23 februari 2015

Inget kan stoppa dom här två !!

Mina nya Converse sandaler
Nu är dom här brudarna på gång.Härligt att få ha en heldag med äldsta tjejen.Gissa om vi haft en härlig dag bland alla kläder,skor,hattar och väskor...och gissa om plåmboken har blivit betydligt lättare då två shoppaholics slipper igång.
Vi hittade härliga outlets som betyder märkes saker till typ halva priset eller ännu billigare....väskorna kan vara en typ 30 euro..not bad at all.Vi myyyser!!!Ännu på önskelistan är en vit Michael Kors väska....men den går inte att köpas för 30e ..synd!! 
Nu har jag nog kläd och väsk förrådet uppfyllt tills jag nästa gång kommer hit och shoppa.Kidzen har också fått sin klädgaderob uppfylld så dom klarar sig och deras rum kommer och fyllas med suprise lite mera leksaker..dom har egna fickpengar sparade och för det har dom fått shoppa vad dom vill.

Idag var vi också och åt med A på KFC (Kentucky fried chicken)..slurp!!Dom ser man ofta i filmer om ni sett noga.
Kan ni förstå ..jag som alltid är så viktig och poentera att det aldrig regnar i California så igår kväll hade vi värsta ösregnet!!
Ja det är inte alla år man är en timmes väg från filmvärldens grädde...igår var det Oscargala uppe i Hollywood...skulle varit roligt att kört upp dit ...men som sagt vädret var jätte dåligt och sen har dom så mycket avstängt att man skulle inte ens sluppit alls nära.Tyckte nån pratat om att man till och med måste betala för att alls slippa nära och det betyder inte att du ens skulle se några kändisar.
För länge sen då jag och Ankku var här i LA så råkade vi vara i Hollywood då Susan Saradon fick sina hand och fot prints förevigade.
Ja då har vi en ny dag här och idag blir det nya äventyr.....ett stället som jag varit till för jätte länge sen men som har vuxit så otroligt på dessa år...skall bli härligt att se vad allt nytt denna stad  bjuder på...nu blir det gasen i botten ...LAS VEGAS here we come!!!








MK väska till vänster på önskelistan!




Lite fast food mellan varven hann vi med!


Vi älskar att shoppa <3






Min nya väska och stövlar.



Min nya väska och skor.


Min nya svarta väska.


Min nya outfit


Min nya väska.

2 kommentarer:

  1. åh shopping! diggar dina leopardmönstrade skor, såna sku ja gärna oxå ha ;) o den där mk väskan sku sitta bra den med :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Säger detsamma ..åhh shopping.Alltså jag hittade domdär leopardmönstrade skorna på Ross.Dom är jätte lätta och mjuka.Den vita väskan är inte MK..men jag köpte en vit MKväska ;)

      Radera