fredag 13 februari 2015

Den långa väntan!

Nu vet jag verkligen hur ett barn känner sig på julafton då dom väntar på sina paket och frågar otaliga gånger..."När kommer julgubben"!!
Känner mig vekligen som ett barn på julafton idag...ser på klockan stup i ett och tycker tiden absolut inte far framot...tycker att klockorna är utan visaren..har en sådan förbannad längtan till Californien att som sagt det inte går att beskriva.Har ju varit massor med gånger dit och tror att resfebern blir bara värre med åren.Känner mig så hemma där och det är ju så jobbigt då man skall måste vara där på begränsad tid....är ju redan deppad att jag måste tillbaka till Finland efter tre veckor.
Nåja nu skall jag inte deppa nu skall jag vara lycklig att jag har möjlighet att åka ofta dit och försöka njuta av all tid som jag får spendera där och träffa vänner och ha det roligt.
Inte många timmar kvar så går jag över landgången mot 5 veckor ledigt....oj vad stegen kommer att vara lätta.
Kommer att vara hemma ikväll runt 21...sen skall jag packa upp min arbetskass....och packa ner allt i resebagaget och ställa klockan att ringa 05.00 för att vi måste vara i go tid på flygfältet ..som tur så flyger vi från Åbo. 
När klockan är 8.00 så skall SAS ta oss med lätta vingar över till Stockholm för att sen byta flyg och börja de långa men härliga resan over there!!!
Känns som tiden inte alls går fram

känns som inte tiden alls går fram

känns som inte tiden alls går fram

känns som inte tiden alls går fram

Känn som inte tiden alls går fram

I morron klockan åtta då börjar resan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar