söndag 22 februari 2015

Slutsumman är 5 !!

Från att vi nu i en veckas tid varit fyra så växte familjen med en medlem...A har anlänt till Los Angeles efter en lång och tung flyresa.Men vi är alla glada att ha henne här.Vi har ju som sagt börjat få dygnsrytmen under kontroll....nu har vi då en i gänget som kommer  att lida av jetlagen ettag.Det var en trött och hungrig tjej som anlände och somnade gott då hon kom fram.Små syskonen är ju överlyckliga då stor syrran kommit och nu har dom gjort upp att dom varannan natt skall sova med A.
Vi har två sovrum i vår lägenhet och i kidzens rum finns en dubbel säng och en vanlig säng....så i natt var det då lill tjejen som fick vara den lyckliga och sova med sin syrra.
Fast familjen växte så bor vi kvar i samma lägenhet tills resan är över ingen uppgrade ...vi klarar oss så här....men bilen böt vi till större.
Nej det var ju så att vi skulle ju ha haft en stor bil redan då vi kom men så blev det ju något krångel och vi fick köra en lite mindre nu första veckan...men idag var vi och bytte bil då vi var och mötte A till LAX!
Känns ju lite så där lyxigt måst jag säga...att igen få köra en ny bil.De är ju väl lite så här man ska göra här i Cali..köra lyxigt och fint och byta  bilar lite hela tiden för att hänga med i svängarna..hehe!!Om man en gång leker så leker man ordentligt.. finlandsvensk lyxfru i Hollywood ..tammefan!!!
Har faktiskt under denna vecka redan sett 4 Lambourginin....en rätt så vanlig syn här...kanske man borde hyra en sådan sista veckan ..en sån där liten shopping bil för mig och shopping kassarna.
Nu kan jag se hur huvudena snurrar på många och ser er skrattar och säger ..typiskt Lissu...håller helt med så typiskt mig.Skulle nog trivas här med lite lyxliv..men när man nu blev född med den där rostiga teskeden i mun så vad annat kan man än att njuta av det livet man nu har och ska jag vara ärlig så inte är det så tokigt de heller!
Skall nån dag visa bilder på vår nya bil...det blev från black till white!

Nu blir det natt här ....så go natt  till er alla!!

 
De va säkert en sådan sked som jag blev född med i munnen..långtifrån guldsked och lyx..men lycklig ändå :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar