torsdag 19 februari 2015

"Finska Hollywoodfruar"...

...en motsats till Svenska Hollywoodfruar.Ja hör ni idag kände jag nog mig lite lyxig...lite så där som dom där svenska hollywood fruarna känner sig här i Californien ..ni vet Maria Motazami.Gunilla Pettersson m.f.
Idag var det finska " Åbo ladyn  Lizzo L"  som njöt av lyx i Mission Viejo,södra Californien. Nu undrar väl  många vem någon sådan typ är,nå inte är det direkt nån speciell  typ..det är bara jag!!!
Men man skall ta för sig när man blir bjuden på allt möjligt härlig här i livet och inte skämmas för att njuta av lite lyx då man har möjlighet till det.
Nu kanske ni gärna vill veta vad vi gjort idag som känns så speciellt....jo vi blev bjudna till min goa svenska vän P som bor här i Californien på lunch.Hon bor tillfälligt i huset dit vi var bjudna för hon är hund och husvakt....och det var ju som sagt inget normalstorlek på huset som vi är vana med utan det var ju verkligen stort...högt till tak,stora rum,massor med rum...masterbedroom var så mega stort  att där fanns balkong, eget badrum och öppenspis...då kankse ni börjar förstå rummens storlek.Bakgården var så super fin med egen pool,jaccuzi,grill och plats för att äta ute och umgås,en liten fire place som fungerar med gas....alltså helt otrolig vad man får uppleva och vara med om....som ni ser man är aldrig för gammal för att uppleva och se nya saker i livet....bara och lägga gasen i botten!!
Igen en gång satt min sambo och jag och konstaterade " nog är  vi lite avundsjuka " som jag sagt tidigar så skulle jag absolut inte tacka nej till att få bo så här med sol och värme året runt...det är nog så förbannat  härligt!! 
Men som jag skrivit tidigare så upplever vi nog också den mörka dystra sidan här som att se uteliggaren som inte har något...det syns så bra här..från att ha riktigt mycket till  ingenting alls!!
Vill ge P en stor kram och tacka för en super härlig dag,ses innan vi åker hem.
Njut av fotona för jag vet att säkert bland mina läsaren finns det nog en del som tycker som jag...att visst fan skulle man kunna bo så här !!








Ny grillat....

...och lite rött till det..perfect!!!

Supergo dressing den till höger..några burkar skall få komma med till Finland.

Ja hörni...visst  skulle min bakgård kunna se ut så här med jaccuzi...

...och en  pool!!


Finska Åbo ladyn....



ala Lizzo L njuter av lyxen...heheh..det är roligt då man har roligt..man skall njuta av allt livet bjuder på ;)Om två veckor spricker bubblan..pocks och jag är tillbaka i  vardagen !!

Only in America..detta var fruset och när den tinades upp hade du färdig vispad grädde i burken ;)



Fireplace där du kan njuta på kvällarna..säger bara oj oj .. varför föddes inte jag med guldsked i munnen ;)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar