lördag 7 februari 2015

Idag använde vi vår julklapp.

Detta var andra året vi önska av julgubben biljetter till Disney on ice...för då vet vi att vi har att vänta en härlig gemensam familje dag.Rekomenderar....och fast man inte har barn så kan man också önska sig en sådan julklapp.Där är ju så duktiga skrinnaren,fin uppsättning av show med en massa fina scen rekvisiter.
Själv har jag sett Disney on ice många gånger och måste erkänna att detta års show var en av dom sämre shower jag sett...har sett mycket finare shower.Några av mina favoriter av alla jag sett är Snövit,Pochahontas och Disney prinsessorna.
Sen kan det ju va att man börjar känna sig mätt och belåten av denna show och kanske nu vill ha något nytt...något som jag skulle villa se och säker kommer att se i alla fall en gång är Cirque du soleil...en modern circus i min smak efter vad jag sett på tv.Den kommer nu till Finland i mars....men nu hinner jag inte se den men vem vet kanske nästa år.
Nå huvudsaken att kidzen var nöjda och glada och tyckte att is showen var bra och nu steg ju längtan ännu mer för oss alla till Disneyland...då vi såg en del Disneyfigurer.
Vi hade en härlig dag...mätta,belåtna och trötta.















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar