torsdag 16 juli 2015

Detta är jag värd...

....en tre rätters meny på restaurang Franks ombord på Grace.
När man gett allt på jobbet och svetten sprutar och man är anfådd och ångar på som en ångvält,kroppen ropar hallelujah..... ja då vet man att man gjort sitt jobb till 100%.....och då fan skall man nog vara värd en belöning.
Fick ett mejl av min arbetskompis L ...hon frågade om vi skulle upp till Franks och äta....behövde inte fundera två gånger...det var JA direkt.
Oj va härligt efter en super jäktig arbetsdag att få sätta sig ner och beställa och äta i lugn och ro med trevligt sällskap.
Som jag tidigare sagt så älskar jag maten ombord på Grace och mitt favvo ställe är Franks...men om kidzen är med går jag gärna till buffen för dom gillar att gå och plocka åt sig själv mat av det som dom tycker om...om min man och jag skulle unna oss en kväll på tumis så skulle vi välja ala carte restaurangen Oscar....få njuta av varandras sällskap med piano musik i bakrunden (nu är det sån där text då färgen är  rosa och molnen är formade som hjärtan.....men va kan färgen annat vara då man är lycklig ).
Nu ligger jag i hytten mätt och belåten och blickar på klockan som påminner mig om att nu är det släcka lampan dags.
Tack än en gång L för en trevlig kväll och rolig pratstund.......vänner är guld värda!!
 Var ni än befinner er så ger jag en STOR go natt kram till precis varenda en vän och ni som inte känner mig får nog också en kram!! Ha det bäst allihopa !!!


Så här hårt har jag sprungit omkring på jobbet idag ;)



Lön för mödan...Toastscagen  (förätt)

Hamburger tallrik (varmrätt )

Limemaräng kaka (efterätt)...super go!

Lovar att svetten har spruuuutat idag..puh!!!
Så här såg jag nästan ut efter jobbet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar