måndag 13 juli 2015

Jag öppnar dörren till skithuset!!

 Nu skall ni alltså få ta er en titt  i vår mysiga lilla toalett....det var dom gröna detaljerna jag köpte igår på Ikea...lilla toalettmattan grön som en vacker gräsmatta..haha...matchande små handdukar och en liten plast växt i en vit kruka.Sen tvättar vi händerna i vitsippsdoft och luftrenare som doftar äppel....det är ju som att vara ute på landet (ute dass) då man skall och skita,härlig sommardoft tills byttan är fylld...bara fluggornas surr som fattas !!!!
Nog skämtat om vår lilla toalett....tycker som sagt inredningen blev ok...dom gröna grässtråna har jag redan haft en längre tid där...men nu fick dom lite sällskap av mera grönt.
Vår toalett är inte renoverad men vi klarar oss helt perfekt så här..det är ändå ett rum man inte sitter i så länge och myser förutom då man har magsjuka då kanske man spenderar lite längre tid där .....för övrigt är det ett rum som du går in  i och gör dina behov ...men ack  tänk så viktigt rum ändå!!!
Det som jag skall göra är att måla taket vitt och så är det hur ljust och fräscht som helst.
Nu doftar händerna vitsippor.
Toalett  roskis ..lite romantiskt måste de vara i skithuset.
Min härliga handuksställning med nya handdukar.
Vasse go nu är dörren öppnad till toaletten.
Äppeldoft
"Toalett gräsmattan"
Taket skall få sig en uppfräschning
Om man tänker hur dyrt det är att renovera om man inte gör något själv ...min pappas lill wc gick på ca 3500e (inklusive jobb) då blev allt nytt...så igen en gång så måste man prioritera.....en wc med allt nytt tip top eller för oss rese älskaren en wc med allt gammalt och små detaljer som piggar upp....alternativ två passar oss perfekt och vi är nöjda över vårt skithus precis som det är !!!Så länge byttan fungerar och spolar som den skall så är det "no hätä"!!!!

2 kommentarer:

  1. Jag väntade mig någo riktiga hemskheter...men som tur var, var det inte så :D Riktigt fin wc har ni ju, inte behöver man remppa om int de e pakko på ;) Att sätta pengarna på "rätt" ställe, e rätt gjort! :) Var o en har egna rätta ställen.

    SvaraRadera
  2. Tror att jag inte öppnar dörren till toa sen då det är dags att sätta sig på byttan ;) Jo helt sant alla har sina rätta ställen att lägga pengarna.

    SvaraRadera