lördag 25 juli 2015

Selfie Fåntrattarna!!!

Brukar ibland fundera hur det skulle varit då man var ung och man skulle haft mobil  och alla selfien,alla party foton osv. Äger en massa härliga partyfoton  från den gamla goa tiden då jag släpade med min Kodak kamera överallt (då togs det inga selfien) ...men det är bara dom som är med på fotona som fått se dom bilderna och dom kommer alltid att hållas hemliga...lite hemligheter måste man ha!!!Man får väl ta igen de nu istället alla selfie foton ..man är ju "ung" ännu och jag älskar och fåna mig framför kameran så vad skall man där streta emot...nej tuta och köra.. fota och ha roligt ....har en hel massa selfien av mig själv som ni absolut ska få ta del av i något inlägg.
Men nu i detta inlägg får ni nöja er med dessa selfie fåntrattar....tänk att sådan grej som att ta selfie tillsamman kan göra dagen super rolig....alltså vi har skrattat så jag tänkte pissa på mig då vi tagit dom här selfifotona vid olika tillfällen.
Som jag skrivit .....jag har hittat min soulmate ....vi kan ha så förbannat roligt tillsammans åt småsaker. Fast jag som sagt också är den som ångar hastigt upp så  är det över på en gång...och så skrattar vi igen.
Kan vara helt mig själv i hans sällskap...precis den som jag är ...likaså han kan vara helt sig själv....båda kan vi vara lika fåniga!!!
Nu kör vi....fåntrattarna på G....vi bjuder på detta!!!!
Sexmässa selfie 2014....
 

 

sexmässan 2014  fortsätter ..och nej ....vi är INTE nyktra ;)


Morgon selfie!!!


Familje selfie...Disney on ice!!





Las Vegas selfie....


....Selfie upp i Stratosphere Las Vegas




Badrums selfie ....



...cooool!!!






Spa Karibia selfie..pusspuss ;)


Hemma på soffan selfie....
....ryms jag alls med på foto..undrar Lissu långnacka?!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar