lördag 18 juli 2015

Vuxna kan också leka!!

Ja vad tror ni man kan göra här ombord  på sin fritid förutom att äta go mat....jo man kan bygga LEGO!!!!
Nu funderar ni nog säkert om jag fått  solsting fast  solen inte ens lyser..eller har det knäppt till ordentligt i hjärnkontoret!!
Nej utan saken var den att vår hotellchef  fårgade om det fanns frivilla som ville bygga Legobåtar av modell Viking Grace och jag ställer ju upp som sagt ..älskar varierande projekt!!Hör och häpnad ..det var faktiskt några passagerare som ville köpa den färdig byggd.Jag tycker detta var en superbra service att bygga båten färdig och sälja den.....om man tex tänker ett lite äldre par som vill ha den som prydnad men som kanske tycker det är  lite invecklat att bygga själv så är det bara och köpa den färdig byggd..super god ide´ !!
Jag ställer gärna upp och bygger flera....så nu alla läsare.... bara att lägga in beställning så får ni färdig byggd Grace hem på hyllan !!!!
Vi har en Viking Grace hemma men den fick jag inte bygga (tyvärr) ..den ville lill killen bygga själv.Det är ju hur roligt som helst att bygga Lego.Bra att få arbeta och fundera med hjärnkontore så att det inte rostar  igen helt!!!


Dags att studera instruktionerna!!



Börjar oroa mig om det alls skall bli till något ;)
Det börjarta sig....
...men nog får fakstiskt hjärncellerna arbeta lite extra..inte är det så där bara att placera bitarna!!
Bygget framskrider mer och mer....
...och det börjar likna en båt!!




Så blir det delar nummer 2!!


Livbåtarna börjar vara på plats.
Bryggan är färdig byggd-

Till slut...Tummen upp ...I made it!!!Duktiga jag!!




Har faktiskt inte på länge byggt Lego fast det svämmar över av Lego hemma...men nu vet jag vad jag skall göra på lediga veckan om det är regn och rusk...jo bygga Lego!!Här kommer  det foton av mitt byggprojekt ala Viking Grace.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar