onsdag 8 juli 2015

Ljudmätaren slog i botten!!!!

När jag kommer hem på ledigt på måndag kväll så brukar jag ha tisdag som en sk "inte göra något dag".....men nu hade M ledigt från jobbet och vädret var skit .....så vi packade kassarna och for hela familyn och simma till Caribia.
Jag var trött efter en hektisk arbetsvecka med mycket resenärer (barnfamiljer i massvis)......och då vi anländer till  Caribia så möts vi av tuuuuusen andra  familjer som också tyckte att vädret var skit och som var och firade semester osv!!!
ALLA ville simma just idag....oh my god!!!
Jag som tänkte ...." skönt att få relaxa i en varm bubbelpool idag då jag var lite extra trött"....men det blev inte riktigt så. 
Alla pooler var fullproppade med nojsiga ,skrikiga kidz...... ljudmätaren slog säkert i botten...tur att våra är så tysta (skämtar) dom kan nog dom också höja volymen till max....men snälla är dom,där har jag inget och klaga på !!                                              Det var ju inte riktigt så här jag ville koppla av efter min arbetsvecka i ett Caribia som var full proppat.Senare skulle vi då käka och jag och M skulle ha pizza och kidzen hamburgaren....allt frid och fröjd tills pizzorna kom...då märkte vi för fan att jag hade beställt fel pizzor!!!Grrrr!!!
Nå hungriga som vi var så smakade dom nog ok...men harmade ju ändå...för jag ville ju ha min favvo Mexicana Pollo!                                                                                        Till slut blev det rätt tomt  i poolerna och jag bubblade och kopplade av och njöt och avslutade simmande med Ångbastu!!!
Detta är en orsak varför vi tycker om att  resa och oftast göra saker då det inte är semestrar eller lov (det betyder ju förståss att vi måste fråga lov i skolan att kidzena får ledigt men det brukar ordna sig)..... för då får man vara i lugn och ro och inte ha tuuuusen andra som också skall göra samma sak...man slipper allt nojs och köande...plus att resorna är  mycket billigare då det inte är semestertider....man sparar många jyyyron!
Kvällen slutade helt perfekt.....kändes super skönt i kroppen då vi for hem efter allt simmande.....hemma såg vi på en bra thriller och då gänget somnat ligger jag för mig  själv och skriver blogg mitt i natten och myser av TYSTNADEN och massor med ljus...LYX!!!!Det behövs så lite för att få den där lyxkänslan av egen tid...man behöver inte alltid ett 5 stjärnigt hotell...duger bra med soffan här hemma!!!
Tisdags selfie...dags för Caribia SPA !!!!
 
 
Lovar att akkun blev laddad ...fast där va lite mera nojs idag än förra gången ;)
 
 
 
 

 

 
Det tar på att simma många timmar!!
 

 
 
Jo vi kommer snart igen :)
 
 
Plockade en bukett sommarblommor på väg hem!!
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar