måndag 20 juli 2015

Passa upp / Bli upp passad !!

Den veckan jag är på jobb så då passar jag upp mina kunder till 100% och hoppas dom är nöjd med den service jag ger åt dom...älskar kundservice och vet att det är min starka sida.
Men efter en hektisk arbetsvecka så längtar jag själv efter att  bli upp passad....längtar att få bo på hotell!!!!!
Jag brukar ofta då jag får längtan att bara koppla av och njuta säga ..."oj jag vill bo på hotell"....och det är ju så skönt att få  gå till ett färdigt dukat bord med mega smaskig frukost ( om man orkar stiga upp) sen bara få mysa och lata sig i en mega härlig dubbelsäng hur länge man vill  utan en massa måsten.
Vårt hem är ju ett  *****stjärnigt hotell där jag trivs bäst ..hem ljuva hem, men där är hela tiden något att göra  (vardags sysslor) så därför är det så roligt att bo på hotell ibland.
Ända nackdelen nu är att det är högsäsong och prisen på allt trissas upp så här sommartid....så ett par nätter på hotell i juli kan vara ganska värdefullt....så det blir nog säkert att bara relax hemma i sitt eget " hemma hotell" då jag blir ledig.
Sitter ofta och tänker på vår super härliga svit i Las Vegas i februari...oj va jag njöt och kopplade av och trivdes!!!Det är härligt med alla resor jag/vi gör....man har så härliga minnen att få spola tillbaka och sitta och minnas!Bilderna googlade.




 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar