lördag 25 juli 2015

Rostat bröd och sång!!!

Många av er vet ju att jag absolut inte är nån morgon människa som älskar tidiga mornar....vakar hellre sent på natten för mig själv då det är tyst och lugnt och sover länge om jag har möjlighet.
Nu är ju mina kidz redan så stora att dom klarar sig själva på mornarna och jag får sova länge då jag är ledig.Då skolorna börjar blir det tidiga väckningar igen.
Min lill  kille hör ju till den gruppen som vaknar tidigt ....så nu blir jag illa tvungen att lägga klockan på ringning för det är hans födelsedag och vi skall väcka honom med sång.Lovar att jag kommer  att stå där med små ögon och hes, skorriger just vaken röst och försöka sjunga vackert.
Sa åt  honom att vi har ingen tårta då vi väcker dig utan att tårtan blir lite senare på dagen....han tyckte det var bra för han vill ha rostat bröd och kakao då vi kommer och sjunger....han tyckte det var bättre och äta frukost först och senare tårta :)
Så idag är det J´s dag hela dagen....vi har ännu inte det helt klart om vi bara firar hemma eller om vi hittar på något skoj.

            *****Stor Grattiskram till vårt charmtroll...från din familj*****
 
 

 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar