tisdag 7 juli 2015

Har jag köpt grisen i säcken ??

Härligt att vara hemma igen och kunna blogga och nätet fungerar perfekt....på båten kan det ta flera dar innnan jag slipper in på nätet!!
Ja nu får vi se vad för hårvårdsserie denna Aussi är...har läst mycket bra om den och har sett att den säljs på Grace men inte kommit mig för att köpa..men nu köpte jag den och nu skall det testas.
Har nån av mina läsaren erfarenhet av denna produkt??
Då jag jobbade som frisör så provade jag en del olika produkter och använde själv mycket av Goldwells produkter.
Sen efter jag slutade jobba som frisör så måste jag erkänna att jag emellanåt har tvättat  håret med Suomi schampo ....men NO thanks det är en produkt som absolut inte passar mitt hår!!!
Nu håller jag på att prova mig fram med lite olika märken....vill hitta något som gör håret glansigt,lätt kammat,mjukt osv......så nu hoppas jag Aussi serien har allt detta och erbjuda.Gillade till och med doften på schampon och balsamet!!!
Dessa två är mina nya produkter...nu skall det testas!!
 
 
Finns olika produkter att välja på !!
 

2 kommentarer:

  1. Har köpt ett par produkter ur denna serie på Kicks nångång, var nog ingen personlig favorit, men helt ok, hade väl inget att klaga på :) Jag trodde väl det skulle vara superprodukter bara för att de kostade lite mera, men på sistone har jag insett att priset spelar ganska liten roll, har t.o.m haft favoritschampon/balsam i priskategorin cirkus 3 euro.. :)

    SvaraRadera
  2. Har varitriktigt nöjd med denna Aussi serie...men håller med att ibland är det inte priset som avgör om produkten är bra.

    SvaraRadera