söndag 12 juli 2015

Snäckorna på plats.

Körde runt runt till en massa affärer för att hitta mina snäckor....visste att det fanns en variant i Ikea men tänkte om jag skulle ha hittat på närmare håll...men nej hittade bara dekorations  stenar som jag inte hade med i inrednings planeringen men som jag ändå köpte .
Så idag igen en sväng till Ikea för att  köpa deras variant på snäckor som doftar...och det kombinerat med dekorations stenarna blev superfint.Men skall nog försöka hitta sådana snäckor som är äkta dom tror jag skulle bli finare .... men nu nöjer jag mig med dessa.Sen kan man ju ännu strö ett tunnt lager med sand på stenarna och snäckorna om man vill ha det där lilla extra.Skall göra det i något skede.
Det är lite lika med att inreda som att sitta på datan ....det är som ett spindelnät som inte tar slut...växer och växer.....mina inrednings ideer ploppar hela tiden upp med något nytt.Det slutade ju så att jag inte bara kom ut med snäckor från Ikea... det ploppade nya ideer just då jag var i Ikea så det blev lite andra småprylar  som kom med hem och skall pryda ett rum här hemma...  detta rum skall jag presentera här i bloggen.
Tackar än en gång Ikea att den finns så nära oss.....passar just precis 
 min plånbok...man kan hitta så härliga prylar till just ett sådant pris som jag gillar och säkert många andra med!!

2 kommentarer:

  1. snäckor är såna tacksamma inredningsdetaljer!! :)

    SvaraRadera
  2. Jo ..jag blev jätte nöjd och snäckor passar lite här som där då man inreder :)

    SvaraRadera