lördag 14 januari 2017

Det går undan

Dessa veckor går med fart....tyckte ju just att jag kom på jobb och nu är det snart måndag igen och dags att kliva iland.
Sen efter det är det ett arbetspass och så börjar 5 veckor lång semester.
Tänk sådant kunde jag bara drömma om då jag var företager och nu är den drömmen sann att få semestra med betald ledighet....inte dåligt det inte att jobba som anställd!!

Var ju hemma i december fem veckor .....mina lediga veckor och några sjukledighets veckor så jag har nog inget att klaga.Benena känns friska och redo att traska runt och se nya resemål.Som egenföretagare  kunde jag ju inte ens va borta fast jag var sjuk....nå företagarlivet är provat i 15 år och nu fasen njuter jag av detta liv som ger mig så mycket ledighet som jag inte tror är sant.

Tänk sen då kidzen är stora och klarar sig så kommer jag fasen besöka så mycket olika platser i världen som jag bara hinner på mina lediga veckor.....kanske borde ta till mål att besöka alla delstater i USA...har som sagt redan fem på min lista.
Mikko kanske borde färdigt börja jobba in dagar så vi kan resa tillsammans ännu mera än vi gör nu då sen då kidzen är stora.

Som sagt det är så jäkligt roligt att ha drömmar och mål....fast inte allt blir uppfyllt så har man ju haft en massa härliga drömmar istället för en massa mardrömmar.

Alla har  vi mål för 2017....detta är mitt..nog ryms det lite till i almanackan :)
Annars så är allt väl här ombord ...stormen är över ...får sova lugnt utan att oroa sig  man faller ur kojen.Nu är det dags och släcka lampan och säga ny dag nya tag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar