tisdag 17 januari 2017

Ett kärt återseende

Nuförtiden har alla så mycket eget program,hobbyn,jobb som tar en stor del av tiden,småbarn,många bor långt borta osv så nuförtiden är det inte så lätt att träffas så där helt plötsligt som det var förr.

Har märkt det rätt länge att det är ett evigt kollande i kalendern i och med att jag är varannan vecka på jobb så innan man hittar en dag som det passar med en kaffe/te träff så kan ibland vara jätte svårt.

Idag fick vi äntligen till en träff med en barndomsvän Anneli ...för hon råkade vara i Åbo idag.Vet inte när vi senast träffats...stor del har skiftesjobb och då ena råkar vara ledig så är oftast den andra på jobb.Vi har flera gånger pratat att träffas och äntligen blev det ett kärt återseende....de va kul Anneli med en fika på stan....det tar vi om.

Fick också ihop en kaffe/te träff för ett par veckor sen med min före detta kund.Har kontakt med en del av mina kunder från den tiden jag var frisör och likaså då jag försöker få ihop en träff med nån av dom så är det jätte svårt.....men äntligen fick M och jag ihop en träff efter många år sen vi sågs senast.....de va så roligt ..det tar vi om eller hur M?

Men som sagt mina vänner ni som tycker det börjar vara dags att synas live ..bara och ringa eller texta ..säkert finns det väl någon ledig tid för en träff mellan mina arbetspass och resor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar