torsdag 5 januari 2017

Lyckligt lottad

Jag tror det är många förutom jag som inte trivs med klimatet just nu för tillfället...igen en gång sitter jag och funderar varför jag skall måste bo i ett land där vi har vinter...igen en gång vill jag fly!!

Men som sagt ....måste säga att jag är jäkligt lyckligt lottad...jag har en hel skara härliga vänner i mitt liv både när och fjärran.
Men nu måste jag erkänna att så här vintertid är verkligen lite extra glad åt dom vännerna som bor långt borta i solen och värmen och som med öppna armar tar emot oss då vi vill fly undan denna förbannade vinter med -20 grader!!
A med familj ni skall bara veta hur vi längtar bort från detta kalla land och vi ser så framemot att  få träffa er snart igen.Längtar att få sitta på er terass och njuta av värme och solen....det skall bli så roligt att ses.Är super lyckligt lottad att ni öppnar ert hem för oss...ni skall bara veta hur glada vi är.

Ni skall veta alla vänner där på andra sidan jordklotet ..ni är också alltid välkomna till oss ...vi tar också emot er med öppna armar och ni får som sagt alltid bo hos oss...men tror nog i alla fall att ni inte så gärna dyker upp så här vintertid.
Jag har faktiskt några amerikanska vänner  i Californien som älskar vinter och dom var till Finland i fjol och bodde i dom fina glas iglona uppe i Lappland.Synd att jag inte hann träffa dom då dom var här ...jag råkade vara på jobb då.

Pinade mig idag ut på en mini länk och usch vad jag skulle ha velat springa in tillbaka
men det gjorde riktigt gott och tur så har vi bastu.
Kidzen har en kompis övernatt här så dom har inte heller velat gå ut...det har varit spelande hela kvällen och sen fixade jag plättkalas åt dom!!

Så länge jag får sitta här inne i värmen så  har jag det så bra....och då lovar jag vi faktiskt har super varmt och skönt inne...vi har fjärrvärme och då lovar jag att vi har ALLA batterier skruvade på full värme.....så ni kanske börjar förstå att jag hatar kyla!!!
Vi är lyckligt lottade som inte behöver tänka på stora elräkningar då det är vinter och kallt....utan kan njuta av att ha det varmt och skönt hemma och stimma på för fullt.



Har i alla fall det varmt om huvudet!!

Mysigt med ljus i vinterkylan









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar