lördag 28 januari 2017

Övning ger färdighet...ge aldrig upp!!

Har länge haft en längtan att få göra fina frisyrer...kliar uti fingertopparna.
Nu skall jag beställa åt mig ett par stycken övningshuvuden i två olika färger och på allvar börja öva på min lediga vecka.Nu förtiden finns det ju så mycket härligt då man lagar festfrisyrer ....massor med fina hårdekorationer och det som jag gillar jätte mycket är att göra inlägg i frisyren med färgade lös  slingor.
Minns ännu en super fin brudfrisyr som jag fixade då jag ännu jobbade som frisör.
Jag hade färgat hennes hår så där super fin röd färg....och sen la jag inlägg av svarta lösslingor....då kan jag lova gott folk att jag kände mig stolt då hon superlycklig tackade för mitt jobb!

Det började med att jag av en slump såg på instagram en frisör från Ryssland Georgiy Kot som  lagade super,mega fina frisyrer med det där lilla extra.Blev så faschinerad att jag tänkte nu eller aldrig ...kidzen är ju så stora nu så jag har hur mycket egen tid som helst att fixa och trixa frisyrer på min lediga vecka.Har alltid drömt om att kunna vara med i nån tävling för frisörer...kanske jag måste prova på det ännu....man skall prova på så mycket som möjligt för vi livet är för kort för att slösas bort!!

Då jag jobbade som frisör så tyckte jag om att göra allt men hade nog en lite extra kärlek till  festfrisyrer.Jag är den typen som tycker om att pilla och fixa det där lilla extra i frisyrer och se att slutresultatet blev just det man planerade om inte lite bättre än det var planerat.

Nu skall jag börja "juuutuuba" och söka en massa tips på utmanande frisyrer och börja fota och laga en egen mapp som jag sen då jag sitter i gungstolen kan sitta och titta på och tänka ..."oj fan Lissu nu var du super duktig och lagade mega fina frisyrer.Kommer ju ha så  mycket att gå igenom då jag sitter på min gungstol att får se om jag alls kommer att hinna göra något annat ....eller så blir det så att jag inte alls kommer att hinna sitta i gungstolen.

Ni skall alla ha en super trevlig lördagkväll och kanske någon av er just för tillfället står och fixar nån snygg frisyr och skall ut på party party....i alla fall ha de gott ,njut av livet och så ger vi varandra en lördagskram!! Tja!!

Bifogar bilder av den super duktiga frisören Georgiy Kot.





Ja allt kan man fixa och trixa med hår






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar