lördag 7 januari 2017

Dystert,sorgligt och blod

Medan många delar fina vinter bilder och fönster som är dekorerade med fina iskristaller så kommer jag att dela lite dystrare bilder här på bloggen...tyvärr!!
 Mina fönster bilder är inte dekorerade med iskristaller...utan hål....hål som kommit till av att nån idiot använt vapen och skjutit.

Jag är så lessen,bitter och arg på allt detta skit som du skall läsa var och varannan dag.Igår innan jag  gick och la mig så var det igen bevisat hur förbannat rå denna värld är.Sitter och klickar och läser dittan och dattan då jag plötsligt öppnar Aftonbladet och läser texten "Dödskjutning på Ft Lauderdales flygplats".

Nej det från inte vara sant tänkt jag direkt....just som jag läst om lastbilen som körde in i folkmassorna på julmarknaden...några dagar senare dödskjutning på restaurang/disco i Istanbul och nu detta direkt efter.

Det har alltid förekommit våld och skit i världen men visst har det nog blivit mycket värre......nuförtiden händer det precis var som helst då du minst anar det..och lilla Finland är inte mera heller något tryggt och litet fågelbo....här kan också döden lura bakom hörnet.

Kändes konstigt dagen före julafton då jag hörde på radion och dom förklarade att det är tryggt och gå och lyssna i Åbo på när dom utlyser julfreden....men  att polisen är i berdskap då det är frågan om så mycket folkmassor....men att inget hot om terror finns i bilden.Visst blir man och tänka en extra tanke då dom diskuterar sådant i vårt fina lilla Åbo.
Som sagt du är nog inte säker någonstans mera.

Som sagt jag slutar inte resa fast hur oroligt det är runtom i världen...men visst är man orolig.Det är inte länge sen som vi flög från LA och då vi bytte flyg i New York hör vi om dödskjutning i terminalen där vi just för nån timme sedan hade varit ,lika så nu i Ft Lauderdale så är det inte länge sedan vi varit i samma terminal och stått och väntat på våra bagage...det skulle lika bra ha kunnat vara då nån idiot som börjar skjuta runt när just vi skall ta våra väskor.

Snart skall vi igen stå på en massa olika flygterminaler då vi skall flyga till Miami...så visst känns det jävligt trist att först sparar du länge för din resa,sen väntar du länge på din resa och sen då du äntligen är nära dagen för take off så nånstans djupt snurrar tankarna att hoppas allt går bra och inget händer just nu plus att jag har börjar få jätte obehag att flyga...hatar turbulenser då hela jävla stora planet börjar skaka,gunga,kränga hit och dit....och du vet att du inte  kan öppna dörren och säga att jag kliver av planet nu!!
Annat var det då jag reste som ung....det fanns nog ingen  oro med i bilden då när jag for på mina resor. 

Men som sagt det är allt sådant man måste leva med om man vill resa...för annars skulle jag ju måsta sluta resa och det vill jag inte...för då betyder det att jag måste frysa här vintertid och missa en massa fina ställen som världen bjuder på.

Är i alla fall glad att se kidzens glädje i ögonen inför våra resor och att dom ännu längtar och ser framemot våra resor utan att vara oroliga och rädda.
Själv ser jag nog också framemot vår kommande resa med glädje ...men som vuxen finns det ju som sagt nånstans djupt en oro för vad som kan gå fel.
Nu skall ni inte tro att jag går runt hela tiden och oroar mig för vad som skall hända...glädjer mig nog av allt jag får vara med om då jag reser.

Det kan lika väl hända i hemknutarna att döden lurar på mig bakom hörnet.Nu räknar vi ner och klämmer gasen i botten och jag lovar att vi längtar till vår  resan!!! 

Tänder ett ljus för alla offer som måste lämna detta jordeliv i så onödiga terror attacker!!Rest in peace.
I allt mörker ser vi också kärlekens färg.



Lägg till bildtext





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar