tisdag 31 januari 2017

Drick mjölk så älskar du bättre.

Ja vad skall man säga om det.....i alla fall så sjöng Viktor Hurmio & Fetknopparna så på det ljuva 80 talet.Ett band från Österbotten som hade en massa skojiga låtar.
Man drack ju på den tiden inte så mycket mjölk  ...det klirrade ju % dricka i partybagen (plastkassen) istället....vem fan ville gå och släpa runt på nån jäkla mjölkburk då!!!

Annat är det nu....nu fan blir det nog att släpa mjölk hem i den där plastkassen....tycker vi konsumerar så otroligt med mjölk här hemma i den här familjen nuförtiden...men tammefan inte vet jag om jag älskar någo bättre för de ....som man borde göra om man lyssnar på Viktor Hurmio&Fetknopparna... att man skall dricka mjölk!!!

Men som sagt jag gillar mjölk och om jag är törstig så kan jag dricka kall mjölk för att släcka törsten och förr då jag var ut och äta så beställde jag alltid ett stort stop mjöl med is!!!Så därför säger jag skål och börjar min semester med ett stort glas iskall mjölk och bastu.

Alla har vi våra egna ritualer då semestern börjar...för mig känns det bra så här.

Ni som nu börjar er (vinter) semester så försök njuta lika mycket som jag skall göra.
Tyvärr blir det ingen sovmorron i morron på min första semesterdag...men behöver inte stiga upp kl 4.30 som i vanliga fall utan jag tänker sova ända till kl 7.15...och vänta bara nog kommer det ännu dagar här under min 5 veckors ledighet som jag kommer att stiga upp mitt åt dagen och ha alla väckar klockor gömda.

Jaha alla kära läsaren i morron skall jag och köpa en ny mus.....nej inte åt mig själv utan till datan.Bäst jag smyger mig till bastun nu så det inte blir alltför porrigt inlägg.

Sen är det upp till var och en om ni vill börja dricka mera mjölk...kanske man skulle skaffa sig en ko som står utanför balkongen (vi bor på nedersta våningen)!!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar