måndag 23 januari 2017

Mina klätter apor

Det har kommit till Mylly i Raisio konseptet Irti maasta där man kan öva väggklättring....ni kan gå in och googla på Irti maasta så kommer det mera info om tider och pris.

Mina kidz var där på ett födelsedags party och efter det var dom helt bitna att få klättra.Så nu har Mikko varit ett par gånger dit med dom...har själv inte varit där och se.Måste nog fara med nästa gång dom skall och klättra...kanske man själv också far och prova.

Dom gillar också Hoplop...men roligt också med lite andra varianter.Sen är det ju så roligt att det finns sådana platser för visst fasen är den här vinter trist..kommer lite snö så blir det + grader och så regnar snön bort så är det mörkt och trist och så kommer det en ordentlig köldknäpp på över -20 grader...men vill då vara ute och leka.

Därför är det roligt att bo i stan för här finns så mycket att hitta på....förstås allt kostar ju om man man vill gå på olika aktiviteter....men man måste välja  och prioritera vad man själv vill göra och tycker är roligt.

Så ni som rör er mot Mylly gå absolut och prova detta....ni kan ju kombinera allt med en sk utflyktsdag dag...först och klättra ,sen kanske shoppa och så kanske ännu gå nånstans och äta.Ett passligt utflyktsmål om det råkar vara en trist och ruggig dag.

Kanske vi träffas på klätterväggen..vem vet !!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar