måndag 2 januari 2017

Nypa friskluft och färgspektakel

Vi var faktiskt en kväll ut och luftade/rörde på oss så här efter jul och nyårs helgerna....märks att det varit lite extra god mat på bordet än vår vardagsmeny...känns som man skulle spricka.

Barnen hade på önske listan att dom vill till "sagobron"...alltså teaterbron som går över Aura å i Åbo som dom har dekorerat superfint....med en massa fina ljus effekter och ljud effekter...hela bron är prydd med granar så det känns som man skulle gå i sago skogen.

Fick inte så skarpa foton med min telefon så har lite redigera fotona men skall ännu försöka hinna dit innan dom klär av bron naken och ta med mig vanliga kameran och se om jag får lite skarpare foton.

Så alla ni som inte hunnit dit ...försök innan dom plockar bort allt ...gå några gånger av och an och bara njut.Vi tänkte faktiskt att vi skulle ta med lite glögg i en termos och pepparkakor och njuta av det sista ljus showen bron bjuder på innan dom plockar bort allt ....nu vet jag ju inte om jag vågar lägga näsan utanför dörren för dom har ju lovat svin kallt.

Lägger också in några  magiska,häftiga foton på våra nyårs sprattelstickor som vi brände vid tolvslaget.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar