torsdag 12 januari 2017

Vem kan....

...segla för utan vind...vem kan ro utan åror...vem kan skiljas från vännen sin ....utan att fälla tårar!!!

Jag kan segla för utan vind...jag kan ro utan åror ...men ej skiljas från vännen min ...utan att fälla tårar.

Oj vad jag gillar denna visa och har sjungit den många gånger i då jag var ung och var med i kören.

Lovar att nu är det i alla fall vind i seglen....ja siddu skulle Viking Grace ha segel så skulle vi säkert vara framme i Stockholm på rekordtid.Nu har vi nog fått gunga...man kan nog prata om ordentliga  "höst"  stormar fast vi är inne mitt i vintern.

Själv är jag tillbaka i vardagen efter att har varit hemma på sjukledig efter åderbrocks operationen och sen ännu en ledig vecka på det så det blev totalt 5 fem veckor hemma.
Märkte nog att kidzen tyckte det var roligt då jag var hemma och visst är det så att inte är det alltid så roligt och packa kassen och åka på jobb då jag vet  att dom skulle villa att jag  stannar hemma.Men jag vet ju att dom har det så bra med Mikko ...men visst skulle det underlätta hans vardag också om jag var iland på jobb.

Men nu som sagt är vår vardag planerad så här.....men snart får dom ha mig hemma igen...den som spar han har....ett arbetspass efter detta så har jag 5 veckors semester...inte illa.Brukar ju aldrig ha semester på somrarna för jag tycker att jag klarar mig med med att ha varannan vecka ledigt....vill hellre spara mina semestrar och fly bort vintertid.

Hoppas ni som varit på landbacken inte blåst omkull i stormen....själv ligger jag skönt och stadigt i kojen medan jag känner hur det gungar och nu skall jag säga go natt åt er alla.Hoppas jag får sömn då vi snart får gunga ordentligt på Ålands hav!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar