torsdag 30 mars 2017

Geishakulor och pisslukt

 






Nu undrar säkert många att va jag månne menar med den rubriken ....jag blev så full i skratt då jag köpte wc doft från affären och då jag kom hem och placerade den i wc byttan så tänkte jag för mig själv att kommer nån till bys och ser den sort av wc doft så tror dom väl att jag har byttan full med geishakulor.

Som sagt ingen fara det är bara go doftande wc renare som finns i byttan och som verkligen behövs hos oss...för att ta bort den stinkande pisslukten!!

Jag vet nog att  det  i toaletten inte skall dofta någon sockersöt parfym eller ny gräddade bullar utan där får det verkligen lov att lukta skit ..men ibland bir jag så jäkla trött på att hur mycket jag än tvättar vår lilla gulliga toalett så hålls den inte många timmar så fräschdoftande.....utan  då du går in där så stinker det piss.

Tror bestämt det blir ståförbud i vår toalett...tror det är vår lille man som alltid har sådan fart på då han skall på toan att hälften hamnar på golvet.
Borde kanske gå och kolla  då store man huserar på toaletten ifall han också är skyldig.
För på oss flickor kan ingen skylla på vi sitter nog stadigt på byttan vi och allt far dit det skall.....eller va säger ni andra tjejer ute i cybervärlden...många är säkert i lite samma situation.

Egentligen är det en liten bagatell lite pisslukt på toa men ibland blir man så jäkla frustrerad...visst måst man ju ibland få vara lite irriterad eller hur??
Sen skulle det ju vara kul om alla kunde hjälpas åt alla hålla toan ren men det hör nog nästan till mitt jobb det.
Kanske jag borde hota med att den som inte hjälper och städa toan så har inget dit och göra...utan att dom får använda den allmänna toan som finns i gången brevid husets bastu.
Det kanske var en smart ide`.

Slutet gott allting gott ...idag fick jag äntligen taket målat i toan och lamplisterna dit limmade ... så nu kan jag berätta att det luktar nymålat i vårt skithus!!

Go natt till er hela bunten och ni killar ..kom ihåg och styra rätt i byttan att ni inte får skäll av gumman i morron då ni vaknar ;)
Det här gör susen i toan...med denna blir det nog go doft ;)
"Wc geishakulor"


Äntligen är taket vitt
Små ledlampor från Ikea som man kopplar ihop i varandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar