fredag 17 mars 2017

Olika varianter av Central Park

Det finns ju den omtalade Central  Park på Manhattan i New York...men sen finns det ju också den omtalade Central Park ombord på Oasis klass fartygen.

Det är helt otroligt att du ombord på ett fartyg går omkring i en park med äkta träd och en massa gröna växter och där är ju inget tak på denna park utan den är under bar himmel så du kan sitta ute på parkbänkarna i den ljumma luften och se på den vackra stjärnhimlen och höra ¨på "fågelsång" (ljud från små högtalaren ) eller så kan man om kvällarna sitta och lyssna på vackra melodier av trubaduren som sitter där och spelar.

När du går igenom parken så hittar du en massa små restauranger och några små affärer... som att gå i en mysig liten stad.Vi poenterar det ofta här hemma att det är så otroligt bekvämt och skönt att vara på dessa lyxkryssningar för du har allt under samma tak ...nära till hytten,go mat,härliga shower,massor med bassänger och jaccuzin,en äkta park,surfmöjligheter,vatten/is shower,gym,löpbana runt hela båten m.m.......ja där är så mycket så man hinner inte annat än njuta av allt man får uppleva och kan göra ombord på dessa fartyg.

Nu ligger jag här i sängen och bloggar och igen en gång njuter av alla mina fina foton som jag tog under denna resa.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar