onsdag 29 mars 2017

Jag snusar runt

Nu börjar jag verkligen känna det där vårpirret i kroppen....iiiik vad härligt.Känner faktiskt att jag kommit ut från vinteridet.
Så idag har jag faktiskt fortsatt att snusa vidare vid Aura å....oj oj våren är här.

Då jag kommer ner till Teaterbron så möttes jag av denna syn som ni ser på fotona...alltså helt otroligt fint.Läste om det på nätet att dom hade börjat pynta bron i vårskrud.Jeee det är vår i luften....lite svalt om näsan...men det glömmer man hastigt då man faktiskt stannar upp och ser allt vackert omkring sig.

Alltså kryper ju nästan ur skinnet då det finns så många ställen där jag vill snusa runt på här i Åbo....alltså jag ser ju på Åbo med helt andra ögon nu...här är nog så fint.
Jag skrev för ett tag sen om att då jag hade barnen små så missade jag många fina ställen här i Åbo runt centrum för då barnen är små så rör man  sig på helt andra områden...sandlådor,äventyrsparker,gungor ,rutchanor osv ....så idag måste jag igen lite nypa mig i armen och säga åt mig själv att nu ..NU äntligen börjar jag få min egen tid.

Idag var det igen en sådan lyx dag då det vara bara jag, plånboken och bilnycklarna då jag for ut på mitt foto äventyr och ett hej då åt kidzen som ville bli hemma...ja dom börjar faktiskt bli stora nu.

Sådana här gånger tänker man tillbaka på tiden då dom var små och  man skulle nånstans och det skulle kläs på två kidz som sprang undan,skrek och tjöt och då man väl hade fått kläderna på den andra ja då hade redan den första klätt av sig på nytt....oh my god....packa med en massa prylar allt från tuttar,tuttflskor,blöjor,byteskläder  m.m och då skulle man inte vara länge borta....och sen ännu hade man en tonåring som man skulle vänta på i evigheter innan hon var klar sminkad och fixad....själv var man genom svettig med håret på ända då man äntligen slapp iväg.

Så ni kan förstå att då for man nog inte ut helt spontant för att fotografera något vid Aura å...annat är det nu ....oj vad jag kommer att göra en massa spontana utflykter då jag har min lediga vecka och föreviga massor med fina saker,ställen m.m och hitta på en masa roliga saker med min karl .Min och Mikkos tid är nu då vi börjar få mera  egen tid för varandra och göra spontana resor/utflykter på tumis.På fredag skall vi och resa tillsammans utan kidz....mera om det senare.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar