onsdag 15 mars 2017

Här skulle jag kunna bli

Det börjar vara vår i luften...skönt att den mörka tiden nu är förbi.Härligt ljust på morgonen och nog är det bara så att människan mår nog så  mycket bättre av solsken och ljusa tider.

Men som sagt hur fint det än är med  våra årstider i Finland så skall jag nu visa sådana foton så att ni  förstår min längtan till andra sidan jordklotet.Dessa fina foton tog jag på en beach i Mexico...oj oj vill tillbaka men hoppas jag får njuta mina pensionärsdagar på en beach som denna.

Där fanns längs med denna beach privata villor men säkert för dom som ser det där varje dag så är det inte så stor sak och vem vet att kanske dom längtar till svalt klimat och snö lika mycket som jag längtar till sol och värme.

Där som vi hade solstolarna så var det nog rätt mycket folk...men jag gick en liten bit och fick så här fina foton.Kommer nog ännu nångång försöka hitta en ö dit inte turismen ännu hunnit bli så stor så man kan gå runt och verkligen njuta av nästan tomma stränder där sanden är vit,vattnet turkost och temperaturen   över +30.
Mycket kvar ännu på min bucketlist!!



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar