söndag 5 mars 2017

Tänkte bli uppäten av en haj i Florida

Det ända jag hann se var en jävla stor fena och plötsligt hade jag hajen helt bakom mig .....såg den enorma tandraden.Tänderna var som ett sågblad...gick i sick/sack om varandra.....jag öppnade också min mun och visade åt hajen min tandrad att vi nästan hade likadant mönster....sick/sack!!!Hajen blev helt till sig och sa....wau du har verkligen samma tandrad som jag...och plötsligt hade den glömt att den tänkte äta upp mig och vi fortsatte diskussionen om tänder hajen och jag.
Så var denna saga slut!!!!

Det var väl lite kul eller hur...
Som tur nog så har jag aldrig sett nån haj fast jag simmat och snorklat i dom stora haven...och hoppas heller aldrig jag möter en sådan annat än i detta museum.

Råkade via en blogg få tips om detta museum som ligger i Ft Lauderdale och det råkade så att vi hade vårt hotell nära där före vi for på kryssning så jag bestämde innan vi åkte till Usa att vi äker en dag till museet och ser oss omkring.
Museum for Discovery and Science hette platsen vi besökte och är nån på väg till Florida med sina barn så kan jag verkligen rekomendera detta ställe.Vi var fast hur länge som helst där....har mera foton som jag skall visa därifrån i ett senare inlägg.

I nästa inlägg fortsätter jag med Harmony by night och alla fina färgeffekter.
Skrev ett lite sådant här annorlunda inlägg nu mitt i allt så ni inte blir helt trött på alla Harmony foton jag bombar er med.....men själv kan jag fast titta hur många gånger som helst se på foton från detta fartyg för nog är det så mäktigt.
Ni som tycker det blir för mycket av rese tema just nu på min blogg så lovar jag nog att det småningom kommer att bli vardag på bloggen också.

Jag själv är jätte länge i min resebubbla efter mina/våra resor och vill stanna där fast hur länge som helst....men ibland måste man  in i  vardagen också.Men jag lever nog länge på alla mina resor ...räcker med att sitta och se på fotona jag tagit och drömma mig bort.....en bra terapi för mig.Tacka vet jag kamera och resefoton!!






Lägg till bildtext


Nu borde hajen vara mätt...fick smaka på finskt kött ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar