lördag 11 mars 2017

Intresset bortblåst

Vissa har under sina levnadsår intressen/hobbyn som håller i sig ända till slut...en del vill prova nytt och  upptäcka och prova en massa intressant  under sin livstid på detta klot.

Själv hör jag till den gruppen som absolut inte vet hur jag skall hinna med allt jag vill göra ännu ....får som sagt hoppas jag får vara frisk och leva länge till.

Ett intresse som just nu verkar totalt bortblåst...hör och häpna mina vänner...det är ESC.Jo ni läste rätt ..Eurovision Song Contest.Jag är helt utanför...märkte redan i fjol att jag inte hade alls sådan energi som jag brukar....men i år verkar det ju helt totalt stop.Visst har jag riktigt piki lite läst och följt med ...men det är nog allt.Vet inte alls vad dom andra länderna valt och idag kommer det ju Mello finalen från Sverige och jag är helt out med vilka bidrag där är med.

Det kan vara just nu kanske en liten svacka som sen igen börjar smyga sig uppåt eller så är jag helt mättad av ESC.Tiden får utvisa.

Har inte  något pirr i kroppen att jag ens skulle villa se ESC live i år...visst tror jag att jag kommer där på slutrakan följa med och säkert om jag har ledigt så visst skall jag se på finalen.Men den stora passionen är inte med i år.

Jag har så mycket annat på gång nu för tillfället som jag är intresserad av så jag låter eurovisionen vara lite lägre ner nu för tillfället och satsar mera på sådant jag känner fullt intresse för just nu.

Men ni som är inne i ESC bubblan hålls där och njut av varje minut för det är nog en härlig grej ....själv har jag förtillfället valt att byta bubbla och tror jag kommer ett tag att hållas i min resebubbla.Men roligt att det finns så mycket olika saker som man kan göra  och dom som gillar nya utmaningar så prova på allt roligt vad livet erbujder.

Ingen har sagt att man måste hållas i en ända bubbla i hela sitt liv.Allstå jag har nog fått vara med om sådana härliga upplevelser i mitt liv att jag borde nog nästan skriva en bok tror jag.Vem vet ...kanske jag ännu hinner med det.

För livet är så kort att jag har bestämt mig att jag skall göra så mycket jag bara hinner och i den mån jag har råd att jag inte sen då jag är äldre ångrar att varför provade jag inte på det som intresserade mig just då!!!Tror många sitter hemma och funder varför dom aldrig uppfyllde en del av sina intressen/drömmar!

                                      Tack för mig nu har jag pratat!!

  Trevlig lördag och njut ni alla Mello fans/esc fans därute och ha en super rolig kväll.
Önskar att alla vore inne i denna bubbla...Lyckobubblan!!!





Inte bara idag utan varje dag har jag denna bubbla runt mig..e så trött på alla gnällspikar omkring mig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar