fredag 3 mars 2017

Resan mot Jamaica

Då man står på deck och ser på dessa otroligt fina blåa/turkosa färger så tänker man igen....varför just JAG är född i Finland där jag inte har möjlighet att njuta
fullt ut av denna otroligt fina färgkombination.
Det var lika då vi var i Mexico och vi åkte  taxi och jag såg det otroligt turkosa vattnet och jublade högt.... taxichauffören fick så roligt för åt han var det ju inget speciellt denna färg på vattnet .

Visst har vi lyckan att ha en massa färgsprakande årstider i Finland...men nog är här också mycket grått,svart och kallt som vi måste stå ut med....vill ha sol varje dag.

Men konstigt nog så är människan aldrig helt riktigt nöjd...pratade med en kille som hade bott hela sitt liv i Florida och han verkligen längtade att få prova på ett lite svalare klimat...han sa att deras somrar är så otroligt varma och han är så trött på det och jag svarade att jag när som helts skulle kunna byta till ett sådant klimat och han fick så roligt.

I alla fall kunde jag stå ute på deck hur länge som helst och se på dom vackra färgerna och njuta av havet.
Denna gång såg vi inte några delfiner simma ....men förra gången var det massor med små delfiner som simmade och  hoppade brevid fartyget.

I nästa inlägg skall jag skriva om vad man kan hitta på ombord då man har sjödagar....som jag sagt förut man får absolut inte tiden lång.
 
Rakt fram ser ni jaccuzin där du har mega utsikt....den är öppen dygnet runt.

 
 
 

Hej hej...man kunde gå ut på bryggvingen och se sig omkring...men inget land i sikte ;)
 
 
 
 

 
             

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar