måndag 1 maj 2017

Pensionärsbänkar

När jag är till Kalifornien så är det ett måste att besöka denna plats/beach...nämligen Montage resort i Laguna.Ni kan ju googla om ni vill läsa mera om denna.Det var min kompis P som tog mig dit en gång och efter det var jag helt såld ....helt otroligt fint.Men visst finns här ju hur många fina ställen längs kusten här i Californien  men detta hör nog till ett av mina favorit ställen likaså beachen Strand där jag gillar att  lata och sola.Den beachen ligger ganska långt ner så det blir en del trappor att gå men det är ju inte fy skam med lite daglig mortion.

Har haft toppen väder med värmebölja och klarblå himmel så visst har jag fått mig en fräsch solbränna.Igår som sagt åkte jag en sväng till Montage för att ta lite fina foton och sätta mig ner på bänkarna och bara njuta.
Tycker ordet pensionärsbänkar passar utmärkt för på dom bänkarna skall jag sen sitta då jag är pensionär och bara blicka ut över det härligt färgade turkos/blåa havet och lyssna på vågornas brus och njuta av en massa härliga solnedgångar tillsammans med min kära man.

Visst skall vi besöka denna plats många gånger förrän vi blir pensionärer....men nu är det bara korta etapper vi kan besöka Kalifornien medan vi är i arbetslivet ...i framtiden får vi sen vara hela 3 månader här åt gången.

Mikko har ännu inte hunnit hit till detta superfina stället ...men i höst då vi kommer på nytt hela gänget så skall jag absolut släpa hela familjen hit på picknick.



















 Älskar denna picknick kultur här i Kalifornien då familjer packar ihop sina matkorgar och stolar och åker till olika ställen och hittar på roliga saker utomhus tillsammans och tänk att dom kan göra det vilket tid på året som helst medan vi i Finland får så kort tid njuta av sommar.Synd att man är född i fel land där det är mörkt,ruskigt och grått en stor del av årstiden....och med den här farten så kommer det väl ännu på midsommaren snö i Finland.Jag skulle  nog vara så redo att  säga tack och hej till Finland och önska att dom skulle välkomna oss in i detta land med öppna armar.

Det finns nog ingen bättre klimat än detta...skall dela med mig en massa fina bilder så kanske ni förstår varför jag vill bli hit.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar