lördag 15 juli 2017

Action och prinsessor.

Nu är det mycket action på jobb.....Grace fullpackad med semesterfirare..men   jag tar det med ro och njuter av alla stunder då jag får vara med kunderna.Det är ju det här jag vill ,det här jag kan och det här jag skall göra.....vara i servicebranchen.Det finns inte något bättre.....än att få prata,hjälpa ,förklara,söka reda på ....ja allt vad som ingår då man servar sina kunder till 110%.Det finns nog en liten amerikansk djävul i mig som gör att jag älskar small talk....tror säkert att jag pratar i sömnen också.Snarkar gör jag i alla fall har jag fått höra av gänget hemma.

Livet är inte slut ännu (får jag hoppas) utan skall nog endera dag vara i centrum för kundservice och göra det på heltid.Jag trivs bra på hyttsidan men jag får inte ut det helt som jag vet att jag kan....att serva kunderna.Men nu tar vi en dag i taget,kör hårt och njuter av full fart på jobbet...tids nog så semestrar jag också.

Här lider jag ingen nöd...vackra solnegångar har det varit,några fina sol och hav foton har jag fått,härlig skönhetssömn har jag fått på mina pauser,go mat och pricken på i....gräddtårta och te blev det idag.

Ikväll har jag ledigt som betyder att jag håller på och packa ihop och göra mig redo för att åka hem på ledigt efter en lärorik arbetsvecka.Tack info gänget för all hjälp och skratt....börjar ju för tusan känna mig hemma hos er.

I morron blir det home sweet home...med björkdoft och bastu.....kan nästan redan känna den härliga björk doften och den ljuvliga värmen och efter det så kastar jag mig vågrät i soffan för att njuta av tyyyystnaden.

Sen en stor kram åt min lilla prinsessa som hade födlare igår  samma dag som prinsessan Viktoria från Sverige fyllde 40.Grattis till båda prinsessorna.




Sådana vyer på förmiddagen

Sådana vyer då arbetsdagen är slut.

En liten paus i arbetsdagen kan se ut så här ;)

Grattiskram  Michelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar