måndag 3 juli 2017

Familj,björkdoft och bastuvärme

 Men denna rubrik beskriver jag kvällen just nu.Har kommit hem på ledigt och nu är det några dagar mys med familjen....skall nämligen tillbaka på jobb  på fredag och köra ett 9 dagars info pass.Man skall ta för sig då man blir erbjuden extra jobb....som betyder mera vederlagsdagar(lediga dagar) som betyder att jag kan vara längre ledig  som betyder att jag/vi kan hitta på något roligt som betyder att vi får mera saker uppfyllda på vår bucketlist.

Detta är moroten i vår vardag att jobba mycket för att nå vårt mål .Sen krävs det ju också en massa sparande och planerande ...räcker inte bara med att jobba för att kunna ha en massa roliga planer på gång.

Läste några bra ord då jag googlade runt.....

 If you have a dream make a plan how you get from A to B.
 A dream shouldn´t be just a dream,it should be a plane for your future.That´s what is so magical about a dream,it might soon be your reality.But you got to work for it.Don´t wait for better days,start now!! No one else going to start for you.

Dom orden passar bra in på mig för vi har planer för framtiden och för det måste vi jobba hårt för att nå våra mål....vi har nu kommit så långt att vi gått från plan A till B och sen är det bara och köra hårt och se då vi får gå till följande steg.. plan C ...allt tar sin tid.

Nu sitter jag här mitt i natten och njuter ...detta är så skönt efter en arbetsvecka med mycket ljud omkring sig hela tiden  att få sitta här i tystanden och läsa bloggar då resten av gänget sover ,ny bastad och ren.Var ut och plocka björk kvistar så jag fick den där äkta sommardoften i bastun.

Frågade av kidzen vad dom ville göra i morron ....svaret blev...loppis.Så i morron skall vi ha en vi ha en "köra runt och fynda dag" .Man kan hitta  härliga prylar för en liten peng då man snurrar runt på olika loppisar...sen tar vi oss kanske en fika ... hoppas vädret är fint så vi kan sitta ute nånstans.Härligt med sommarlovsdagar då du inte behöver se på klockan utan bara göra allt roligt i den takt man vill.




Älskar björkdoften.








Min nya creme för att tvätta ansiktet...super bra så jag bara måste köpa den.Vi säljer den på Spa/Grace








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar