onsdag 5 juli 2017

Sådan dag idag

Idag var det en sådan dag som jag bara skulle ha kunnat ha en latamigisängen dag...skulle inte haft lust att göra ingenting.
Men istället var det bara att snällt börja med att samla byket och tvätta ,tvätta och åter tvätta...byta sängkläder,dammsuga, laga mat,sen skulle jag köra Mikko,kidzen och deras kompis på bio och medan dom var på bio for jag och handla sen hem och lastade in alla matvaror i kylskåpet och sen efter gänget från bion,sen förde vi hem kidzens kompis.
Då vi sen skulle köra hem så hördes ett konstig ljud då vi körde och ...faaaan vi hade punktering!!!Tur så var Mikko med och bytte decket och så körde vi hem med reservdecket under.Så i morron vet vi vad vårt program är....köpa nya  deck till bilen.

Tur att vi inte ännu behövde åka till nån bilaffär och investera annan bil....visst kostar decken också men det blir i alla fall billigare en att skaffa en annan bil.Men vi vet att det kommer nog i något skede som det blir aktuellt med bilbyte....för denna bil har trotjänat i många år.Men vi hoppas ju ännu att den tar oss framåt ännu några år.

Efter en sådan dag kan jag med gott samvete säga att jag slipper mycket lättare undan på min arbetsvecka....maten serverad,behöver inte diska,behöver inte tvätta bara slänga sängkläderna i bykkorgen och ta rena från skrindan med rena lakan i,behöver ingen bil på min arbetsvecka och då jag stänger dörren till min hytt så är det bara jag och ingen jag behöver plocka efter.

Idag längtade jag verkligen till Kalifornien och palmerna ,till en beach med dom härligt brusande vågorna att ligga och lyssna på och den mjuka sanden under fötterna...men tyvärr är jag inte där och för att få min längtan tröstad så köpte jag mig Reese´s  från Citymarket för det var Ankku som lärde mig äta dennna godis då vi var i Kalifornien så jag fick lite såndär jenkkifiilis då jag mumsade på denna choklad.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar