söndag 30 juli 2017

Mycket händer

Så var det dags att börja förbereda sig för att i morron gå över landgången och hem till familyn och hem kära hem.
Men före det är måndagkväll så bestämde jag mig för en grande finale på denna vecka med bastu,jaccuzi och härliga vyer.Det är nog det här som gör att jag inte har någon panik fast jag inte varit i stugan denna sommar...alltså tänk va mysigt att bara sitta i poolen  och njuta och se på den sk "levande tavlan" alltså den vackra skärgården,dom superfina holmarna och dessa färgsprakande kvällar som glider förbi fönstret.

Kan behövas lugn nu då jag inte vet igen hur min lediga vecka ser ut.... Mikko körde farsgubben till sitt hem på landet för nu ville han vara där....och som vi sagt att det får gå i hans takt och vi tvingar inte han till något....vill han vara hemma så får han.Men jag tycker ju så synd om att han skall sitta ensam hemma där hela dagen då han i Åbo har sällskap av oss.Ingen att prata med,inget att göra,ingen som tar han någonstans där på landet...idag hade han bara varit ensam hemma hela dagen.
Jag skulle  absolut villa att han skulle vara närmare oss och vi kunde hitta på en massa roliga saker tillsammans och han skulle ha nån omkring sig.Oj oj om han själv skulle förstå hur mycket bättre han skulle ha det med oss omkring sig ....än att dag efter dag sitta helt ensam.

Återstår som sagt att se hur lediga veckan blir...skall i alla fall direkt på tisdag köra ut till farsgubben och kolla att allt är väl med han.
Idag var Mikko upp till Björneborg fram och tillbaka och hälsade på sin mamma som är sjuk så det är mycket nu.Vi väntar nog verkligen på vår semester  då vi hoppas att vi faktiskt kan  nolla allt  för ett tag och bara njuta av familytime tillsammans och en liten stund glömma pressen i vår vardag.

Som sagt just nu känner jag mig nollad efter min Spa kväll och kommer sova gott i natt.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar