torsdag 13 juli 2017

Hjärnkontor på högvarv

Det har gått några dagar igen mot min lediga vecka.Det har varit mycket nytt jag lärt mig då jag varit i info denna vecka så jag har inte ens hunnit tänka så mycket på att uppdatera bloggen.
Då jag blivit ledig så har jag försökt gå igenom allt nytt jag tankat in i mitt hjärnkontor för att sen bara njuta av tystnaden i hytten.

Men inte kommer jag vara så länge borta från denna sommar hulabaluu utan nästa onsdag på min lediga vecka så packar jag kassen och kommer med familjen ut på kryssning.Tur att det fanns lediga hytter för lovar att dom går åt så här sommartid.

Som sagt jag tycker verkligen om att kryssa men om jag skall vara ärlig så är nog sommartiden inte den bästa säsongen för mig att komma hit ombord....massor med folk,kö över allt ,mycket nojs och stoj osv.Men vad gör man inte för familjen.
Själv tycker jag om att kryssa då det är lugnare och man i lugn och ro får sitta och äta och man inte behöver tränga sig fram var man än går.

Men nog blir det säkert bra ändå....som jag skrev tidigare ...jag behöver inte göra något ...bara lata och bli upp passad på vår kryssning....och känner jag för så kan jag ju vila ut efter en intensiv arbetsvecka i hytten.

Nu är jag redo för en dagstupplur....skönt att få stänga ögonen,nolla hjärnkontoret och samla kraft  min efter morgontur och sen med nya tag  börja följande arbets etapp om ca två timmar.Detta passar säkert inte många att ha sin arbetstid uppdelad i många etapper men jag tycker det är skönt ibland att få sig en dags tupplur och sen är man som en ny människa då följande etapp börjar.

Ha det bra alla.
Känner mig lugn fast jag jobbar med nya utmaningar...ingen stress som zebra har :)


Lovar att hjärnan får träna då jag denna vecka jobbar i info



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar