tisdag 4 juli 2017

Min lilla Leopard

Idag var det då vår loppisdag ...det var bara J och jag som for på en runda.Men någon fika ute blev det inte...usch och blä för detta väder.Metaren i bilen visade 12,5 grader  på dagen och då är det juli.
Tur att jag lärt mig att inte ödsla min semester på sommaren här i Finland utan hellre spara den till hösten/vintern för att istället boka en resa och få njuta av sol och värme över +25 grader varje dag...så vill jag ha det då jag har semester och är ledig.

Tids nog kommer min semester också.....som jag läser på Fb så är det redan många som har semestern förbi och börjat arbeta igen så det känns ganska skönt att jag vet att jag har allt framför ännu.

Som sagt det passade toppen med en loppis dag då det regnade här i Åbo idag och vi gjorde lite små fynd.Men det krävs mycket tid då man strövar runt på loppisar för jag är den som vill gå i lugn och ro...J blev lite rastlös där på slutet så vi tog en lite snabbare runda idag än vad jag är van med.Sen då skolorna har börjat så har jag ju mera egen tid sen och ta mina egna loppis rundor.

J var så stolt över sin Onepiece som vi hittade åt honom och sen hittade han själv nya morron tofflor som han direkt ville ha ...så nu har vi en Leopard i huset.

Pä kvällen fick vi nattgäster....Michelles kompis kom över och dom hade film kväll....popcorn och Harry Potter.

Och som sagt lösningen då sommarvärmen fattas .....bara att knäppa på bastun och vänta att där blir runt +80 och sen hälla i lite midsommar doft i bastuvattnet sen sitta där och njuta några timmar med lite balkonghäng mellan varven....det är detta som kallas att njuta.

And to all my friends in Usa...Happy 4th of july!!!

Sommar i Finland 4 juli


Köpt en magnet till diskmaskinen....nu får vi äntligen ordning och vet då det är rent eller smutsigt :)


Oj vad det var gott med pop corn


Min lilla Leopard



To all my friends in Usa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar