tisdag 25 juli 2017

Kaos i kontoret

 Tiden flyger och nu är det dags att igen en vecka jobba.Hoppas det blir en bra vecka och jag kan ge allt vad jag vill för jag är en sådan då jag jobbar så vill jag göra det till 110%.

Men som sagt nu är det många bollar i luften och min hjärna har så mycket att fundera på så jag hoppas verkligen jag kan koncentrera mig på att jobba.Känns som om hjärnkontoret börjar ha alla tomrum fyllda.

Det är nog så otroligt mycket att fundera nu innan vi får vardagen och kännas ok,att också veta vad/var farsan vill vara och att fundera vad vi skall göra med vår kära gamle katt.Tyvärr kommer vår Majsa absolut inte att trivas som inne katt.
Jag hoppas ju innerligt att farsgubben skulle börja trivas i Åbo och verkligen förstår att det är för hans bästa vi vill ha han i närknutarna...tänk hur mycket roligt han skulle få vara med om innan minnet helt slutar och fungera.

Som om det inte nu skulle räcka med allt som vi försöker få fixat...nej då kommer det ju besked att Mikkos mamma också blivit sjuk...så det är mycket på gång nu som ni kan läsa.Nå tids nog kommer det väl en tid som vi kämpat oss igenom allt och sen får ta ett steg framåt och säkert njuta av att allt lugnar ner sig.

Nu skall jag kämpa mig igenom en arbetsvecka med mycket blandade känslor ..skall göra mitt bästa fast tankarna är alla andra ställen än här på jobb som dom borde vara.
Just nu skulle jag verkligen villa vara hemma och ordna upp med all den kaotiska vardagen.
Men  det blir nog bra bara det blir färdigt fast det just nu känns som ett ända virr varr.....och som tur har jag en välbehövlig semester som syns där långt fram i horisonten och tills dess skall allt vara fixat så jag kan unna mig och njuta av min semester.


Tiden flyger iväg....nu är det arbetsvecka igen


Skulle inte vara så dålig deal ;)

Precis så sant så...nu säger jag go natt och vet att allt blir nog bra bara det blir färdigt.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar