söndag 9 juli 2017

Hundra års sömn

Det har varit några upp och nervända dagar....har vakat på natten och sovit på dagen.Har nämligen jobbat två nattskift ..men nu övergår jag till dagsturer.Känns som jag sovit i hundra år som Törnrosa.
Märker att det är sommar och semester ...massor med barnfamiljer igång.Men det är ju tur att folk reser och vi har jobb.

Nu har jag sovit skönhetssömn ett par dagar på dagen då dom flesta är igång och jobbar normalt ...vaknat sent på kvällen och känt mig yr som en höna då man inte vet om det är natt eller dag.
Men som sagt nu övergår jag till den normala dygnsrytmen.

Hade ledig kväll så jag for en sväng i land då vi var i hamnen ...Mikko kom ner en sväng och sa hej...kidsen är i Björneborg nu då vi båda jobbar extra.Vi hade en liten palaver på hamnbänken och kollade våra lediga dagar och vips så bestämde vi att jag bokar en kryssning åt oss alla då jag nästa gång blir ledig....så här mycket gillar vi att kryssa.Att jag till och med på min lediga vecka vill ut på kryssning.

Så nu skall jag i morron kolla lite lediga hytter och se vad jag får uträttat....vi behöver ju två hytter då papsen kommer att vara i Åbo nu då jag kommer på ledig vecka....så det kan ju vara roligt för han med och få komma ut på en kryssning.Får ju hoppas att det ännu finns lediga hytter....kan vara lite si och så denna sommar tid.

Nu kommer jag krypa ner under täcket och läsa lite bloggar som jag inte hunnit läsa på ett tag och sen slö surffa runt på datan.

Ni som har semester så njut av den och ni som redan återvänt till arbetet så trevlig arbets vecka och ni som annars får vara lediga såå trevlig ledighet åt er hela bunten.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar