söndag 23 juli 2017

Mäktiga skepp

 Så var då Tall Ships Race över för denna gång.....och vi var faktiskt där och trängde oss fram på lördagen med en massa andra.Visst var det massor med fina skepp men märker att jag inte alls känner mig hemma med en massa människor som tränger sig fram så att man knuffas hit och dit....nej tack.Sen hade vi ju pappa i rullstol då vi gick runt där så det var ju att ha tungan rätt i mun att man inte körde över tårna på nån.

Nå jag fick en massa fina foton och kidzen och pappa var nöjda att få se en massa fina skepp.....men jag njuter nog  mera här hemma  på soffan att i lugn och ro gå igenom alla fina foton jag tog och också se på fb en massa fina foton som alla andra har tagit.

Idag for jag inte ner till ån och såg då skeppen for utan jag har tagit en massa power naps längs med dagen....har känt att batteriet har varit lite urladdat.Det är många trådar att hålla i just nu för tillfället och en massa tankar som snurrar i huvudet.Men vi tar det sakta och en dag i taget och hoppas allt löser sig.

Majsa trivs ju inte alls som inne katt så hon gör ju inget annat än att går här från rum till rum och jamar och visar med all makt hur mycket hon längtar ut.Sen har jag då farsgubben hos oss från morgon till sena kväll som jag skall se till att får mat,mediciner,tvättar sig,söka och föra han till sitt city hem ,som tur är lägenheten jätte nära.Sen skall ju kidzen ha sin egen uppmärksamhet och sen skulle det ju vara roligt att hitta på något roligt på tumis med Mikko....men för tillfället är nog vardagen fullspäckat med alla vardagliga måsten.

Nu då jag åker på jobb så pratade  pappa att han far kanske hem till landet....men sen blev han bjuden till Pargas denna vecka så nu skulle han vara där denna vecka medan jag är på jobb.Men som jag skrivit förut att allt går i pappas takt ...vill han hem till landet så är det inget hinder...då för vi han dit....han får ta allt nu i sin egen takt.Men som jag sa tidigare så är det så skönt att ha han här och ha kontroll på allt han grejar med.....för han är som ett litet barn så fort man svänger ryggen till så hittar han på hyss.Nu på kryssningen så hade han ju farit  till taxfree och handlat sådant som han absolut inte behöver....jag säger bara ...huhu!!!
Som ni märker så blir det mycket pappa nu på bloggen men han är ju nu för tillfället mycket med oss och hör till vår vardag.

Nu skall jag ta och nolla allt och det gör jag ofta i bastun....så härligt skönt att sitta och kasta bad,inte tänka på något utan bara njuta av värme och björkdoft.Är som en ny människa då jag bastat färdigt.

Njut av dessa fina foton från Tall Ships Race 2017/Åbo som jag fotat.Ni kommer nog säkert ännu få se lite skepp i något inlägg framöver för det blev att knäppa en hel del foton till mitt arkiv.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar